III DYNAFIT PERTOT SKIMO CAMP
Que és el DYNAFIT PERTOT SKIMO CAMP?
És un cap de setmana d’activitats d’esquí de muntanya, amb assessorament i formació de Guies d’Alta Muntanya UIAGM. No és una competició.
Les places són limitades?
Si, a 20 persones com a màxim.
Em pot interessar?
Si, si ets practicant de l’esquí de pista i et vols iniciar a l'esquí de muntanya, o ja has començat en l'esquí de muntanya, si t’agrada la natura hivernal, si t’apassiona l’aventura de moure’t amb els esquís per la muntanya, si tens dubtes sobre material, si vols aprendre petits trucs de com bellugar-te amb esquís de muntanya, si vols aprendre diferents tècniques d’aquesta modalitat d’esquí com la seguretat en terreny d’allaus, nivologia i si vols conèixer gent d’aquest ambient.
Quin nivell haig de tenir per assistir al DYNAFIT PERTOT SKIMO CAMP?
Si ets practicant de l’esquí de pista i et vols iniciar a l'esquí de muntanya, o ja has començat en l'esquí de muntanya però vols perfeccionar el teu nivell en aquest esport en ascens, descens i seguretat, i et consideres esquiador mitjà (ME), podràs gaudir del DYNAFIT X-TOT SKIMO CAMP.

ME – Mitjà Esquiador (Pendents moderades i amples, es requereix poca experiència).
BE – Bon Esquiador (Esquiadors capaços de moure’s en terrenys reduïts, en pendents inferiors a 30º).
MBE – Molt Bon Esquiador (Itinerari d’alta dificultat, amb pendents de fins 40º i pendents obligades i exposades).
Com funciona l’allotjament?
El Xalet UEC de La Molina és un refugi de muntanya amb fàcil accés en cotxe. Les habitacions són compartides. Pots portar el teu propi sac de dormir o llençols, o pots llogar els llençols per 3€. El Xalet UEC disposa de mantes.

Si disposes d'allotjament a la zona, et farem un preu especial al no utilitzar el Xalet UEC de La Molina.
Puc demanar dieta especial al Xalet UEC?
Si. Si tens problemes d’al•lèrgies, o vols dieta vegana o vegetariana ens ho fas saber en el formulari d'inscripcció.
Quin material haig de portar al DYNAFIT PERTOT SKIMO CAMP?
Has de portar el material per la pràctica de l’esquí de muntanya, a més del casc, grampons, piolet i arnés, ARVA, pala i sonda*.
Una motxilla d’uns 25 a 30 litres, material personal d’una motxilla d’una jornada com aigua, farmaciola personal, roba d’abric a base de capes, guants, ulleres de màscara, paravent, etc.
*Si no disposes d'algún d'aquets elements, contacte amb nosaltres. La botiga Pertot et facilitará a preu especial pel DYNAFIT PERTOT SKIMO CAMP el material que necessitis!
FORMULARI D'INSCRIPCIÓ
Nom *
Your answer
Cognoms *
Your answer
Adreça *
Your answer
CP *
Your answer
Ciutat *
Your answer
Provincia *
Your answer
Telèfon *
Your answer
Grup de "whatsapp" pel DYNAFIT PERTOT SKIMO CAMP
Si ens dones el permís, el teu telèfon estarà vinculat a un grup de "whatsapp" abans i durant el Dynafit Pertot Skimo Camp. Un cop acabat el Dynafit Pertot Skimo Camp, l'administrador del grup abandonarà la gestió d'aquest, deixant la gestió i continuitat d'aquest grup en els assistens si així ho desitgen.
*
Required
Correu electrònic *
Your answer
Edat *
Your answer
Nivell d'esquí de pista *
Nivell d'esquí de muntanya *
Nivell físic *
Quina talla gastes? *
Vols allotjament pel teu DYNAFIT PERTOT SKIMO CAMP? *
Required
Vols una dieta especial pel teu DYNAFIT PERTOT SKIMO CAMP? *
Required
Tens alguna al·lèrgia alimentària? *
Quina?
Your answer
Vols assegurança per l'activitat? *
Preu de l'assegurança, 42,00€. Mira les condicions de l'assegurança clicant aquí. https://www.guiallongueras.com/assegurances/
Required
Vols assegurança de cancel·lació? *
Preu de l'assegurança, 13,50€.Mira les condicions de l'assegurança clicant aquí. https://www.guiallongueras.com/assegurances/
Required
DNI *
Per la facturació i tramitar la teva assegurança necessitarem el teu DNI.
Your answer
En quin idioma vols el dossier *
Required
Preu del DYNAFIT PERTOT SKIMO CAMP
AMB ALLOTJAMENT:

- 280,00€/persona.
Inclou dos dies i mig d'activitats i assessorament amb Guies d'Alta Muntanya UIAGM, test de material Dynafit i ulleres Julbo, obsequi de Dynafit, allotjament en pensió completa al Xalet UEC i dinar de cloenda.

SENSE ALLOTJAMENT:

- 220,00€/persona.
Inclou dos dies i mig d'activitats i assessorament amb Guies d'Alta Muntanya UIAGM, test de material Dynafit i ulleres Julbo, obsequi Dynafit, 2 sopars al Xalet UEC i dinar de cloenda.

- Cap opció inclou material personal com els esquís, botes, pals, pells, ganivetes i ARVA, pala i sonda, etc. però t'ho pot facilitar la botiga Pertot a bon preu! Contacta amb nosaltres!

Botiga PERTOT http://www.pertot.cat/ Telèfon: 872 20 09 40

Tampoc inclou assegurança per l'activitat, ni el transport des del teu punt de sortida fins a la zona del Camp. Res que no figuri en els apartats dels preus.
Com pago el meu DYNAFIT PERTOT SKIMO CAMP
Un cop hagis omplert el formulari hauràs de fer el pagament a: https://www.guiallongueras.com/pagament/
Condicions particulars de pagament i protecció de dades
Al moment de formalitzar la contractació de la teva activitat hauràs d’abonar el 100% del preu total. Aquest pagament es realitzarà com a màxim 10 dies després de la data de enviar aquest formulari, considerant la teva plaça com a no reservada fins que efectuïs aquest dipòsit. El pagament l’hauràs de fer com a màxim 15 dies abans de la data del DYNAFIT PERTOT SKIMO CAMP, considerant la teva plaça anul·lada si no realitzes aquest pagament, i en tal supòsit s’aplicaran les condicions d’anul·lació.

CONDICIONS PARTICULARS D’ANUL·LACIÓ

Un cop pagada la teva activitat, en tot moment pots anul·lar els serveis contractats, tenint dret a la devolució dels diners pagats, però depenent de la proximitat del dia del DYNAFIT PERTOT SKIMO CAMP, hauràs d’abonar les següents penalitzacions:

Una penalització del 20% del total dels serveis si l’anul·lació es produeix abans dels 30 dies de començar l’activitat, una penalització del 30% del total dels serveis si l’anul·lació es produeix entre els 30 i 15 dies abans de començar l’activitat, una penalització del 40% si l’anul·lació es produeix entre els 15 i les 48 hores abans de començar l’activitat, i una penalització del 60% si l’anul·lació es produeix durant les 48 hores anteriors a la sortida. De no presentar-te a l’hora prevista de començar el Dynafit Pertot Skimo Camp, no tindràs dret a cap devolució del import abonat.

Si has contractat l’assegurança de la teva activitat i/o d’anul·lació a Xavi Llongueras, l’import d’aquesta no serà reemborsable en cas d’anulació dels serveis contractats.

En cas d’impossibilitat de poder realitzar algun dels serveis contractats i pagats, podràs proposar a una altre persona que substitueixi la teva plaça, evitant així les penalitzacions, però si amb aquest canvi es generen despeses per part de companyies d’aviació, transport o altres serveis, seran abonades al 100% entre tu i el nou client.

Si abans de la sortida Xavi Llongueras ha d’anul·lar la teva activitat per raons alienes a la seva voluntat degut a conflictes bèl·lics i/o polítics, catàstrofes climàtiques, problemes laborals, etc. et farà la devolució del 80% dels diners abonats. En cap cas hi haurà cap tipus d’indemnització.

Si durant els dies dels serveis contractats, per motius de seguretat degut a conflictes bèl·lics i/o polítics, catàstrofes climàtiques, problemes laborals, etc. Xavi Llongueras responsable de l’activitat es veu obligat a canviar, modificar o fins i tot anul·lar l’activitat, les despeses extres que això origini per poder seguir, variar o anul·lar l’activitat, no estan incloses en el preu. En aquest cas no hi haurà cap tipus de devolució ni de indemnització.

Xavi Llongueras no realitzarà cap devolució pels serveis que no facis servir voluntàriament durant l’activitat, sigui quina sigui la causa de la no utilització.

Totes les anul·lacions hauran de realitzar-se per escrit mitjançant el correu electrònic a guia@xavillongueras.com. Pots sol·licitar una assegurança d’anul·lació. Més informació sobre l’assegurança: https://www.guiallongueras.com/es/assegurances/

Les dades personals que poguessin constar en aquesta comunicació, s’inclouen en un fitxer responsabilitat de Xavier Llongueras Orriols, degudament inscrit en el Registro de la Agencia Española de Protección de Datos, amb la finalitat de gestionar la relació contractual amb els clients i mantenir-lo informat dels nostres productes i serveis. Pots exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel•lació i oposició dirigint-te per escrit a guia@xavillongueras.com.

Amb aquest missatge, volem informar-te que seguirem comunicant-nos amb tu, i assegurar-te que continuarem tenint cura de les teves dades, que mai les comercialitzarem amb altres empreses i que seguirem mantenint la nostra estricta política de privacitat, ara adaptada a la Normativa Europea de Protecció de Dades (reglament UE 2016/79).

Pots consultar la nostra política de privacitat a https://www.guiallongueras.com/avis-legal/, i qualsevol dubte que tinguis sobre l'ús que fem de les teves dades, pots escriure a guia@xavillongueras.com.

D’acord amb lo establert en la Llei Orgànica 15-1999, de 13 de desembre de Protecció de Dades de Caràcter Personal, i en l’article 12 del RD 1720/2007, de 21 de desembre, l’informem que les seves dades personals seran tractades i quedaran incorporades en els fitxers de Xavi Llongueras i Orriols, amb DNI 39166317P, amb la finalitat de comunicar-se entre www.guiallongueras.com/ i els seus clients i de gestions derivades dels encàrrecs o serveis efectuats o contractats.

www.guiallongueras.com entendrà que la persona que hagi facilitat les seves dades, dona el consentiment exprés per tals finalitats si, en el terme de 30 dies, no ha manifestat el contrari. Aquesta persona té dret a revocar aquest consentiment o exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició davant d’aquesta entitat, dirigint-se a www.guiallongueras.com per correu electrònic.
*
Required
Autorització per a la publicació d'imatges
El dret a la pròpia imatge està reconeguda en l'article 18 de la Constitució i regulació per la Llei 1/1982, de 5 de maig, sobre el dret a l'honor, a la intimitat personal i familiar i la pròpia imatge i la Llei 15/1999, de 13 de desembre.
La Llei de Protecció de Dades ens obliga a disposar de l’autorització per publicar les vostres fotos, en les quals apareixeu individualment o en grup, en les activitats d'aquest DYNAFIT PERTOT SKIMO CAMP.
Aquest material gràfic o gravacions podrà serà publicat a la nostra web, xarxes socials sempre que no hi ha oposició expressa prèvia.
Autoritzes la publicació de fotos teves a les xarxes socials i a la web del DYNAFIT PERTOT SKIMO CAMP? *
Required
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Francesc Xavier Llongueras Orriols. Report Abuse