INSCRIPCIONS  A  LA  MONGIA
PER INSCRIURES A LA BORSA DE TREBALL ÉS IMPRESCINDIBLE ENTENDRE L'IDIOMA (CATALÀ O CASTELLÀ)
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
Com ens has conegut? *
Required
DNI / NIE / PASSAPORT *
Nom i Cognoms *
Data de naixement *
MM
/
DD
/
YYYY
Municipi *
Codi postal *
Telèfon fixe
Telèfon mòbil *
Formació acadèmica *
Tria la teva opció d'inscripció. *
Required
Observacions.
*
INFORMACIÓ BÀSICA SOBRE PROTECCIÓ DE DADES.  Responsable:  Ajuntament de Cardedeu Encarregat/da: Respecte a la  gestió de l'Escola de Persones Adultes, SUARA SERVEIS SCCL(Exp.2020/1821)   Finalitat: Gestionar la informació i inscripció en accions formatives municipals i gestionar la intermediació laboral entre sol·licitants i empreses. Marc Jurídic:  Llei 39/2015 i Reglament General de Protecció de Dades.     Destinataris: No es cediran a tercers excepte obligació legal.      Drets: Accés, rectificació, supressió, portabilitat, limitació, oposició i retirada de consentiment   Dades addicionals: Consulteu informació addicional i detallada a seu.cardedeu.cat a l’apartat Protecció de Dades. També podeu contactar a protecciodades@cardedeu.cat.                
Required
Segons l’article 28 de la llei 39/2015, de procediment administratiu, s’entén atorgat el consentiment per a la consulta de les dades que afecten el procediment. En cas contrari, marqui la següent casella:
*
Autoritzo a l'Ajuntament de Cardedeu a verificar les meves dades a altres administracions o organismes per comprovar el compliment de les condicions requerides per l’exercici de l’activitat, i que pugui verificar-les durant la seva vigència així com al tractament de les meves dades personals un cop he llegit la informació bàsica sobre protecció de dades.
Required
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy