FLEX – Sondaj despre condițiile de muncă în Marea Britanie
CLICK HERE FOR ENGLISH - https://forms.gle/E2qNPcfrzVKU6Wy66

CLIQUE AQUI PARA PORTUGUÊS - https://forms.gle/oynmjMGP1Y7iaVbt7

KLIKNIJ TUTAJ ŻEBY OTWORZYĆ POLSKĄ STRONĘ – https://forms.gle/h6ZAahUV5rrKfr6R6

HAGA CLIC AQUÍ PARA ESPAÑOL - https://forms.gle/iSwwZFuJTMN1XFcS8

Vă mulțumim pentru completarea acestui sondaj. Răspunsurile dumneavoastră ne vor ajuta să înțelegem mai bine cu ce probleme se confruntă angajații români pe piața de muncă din UK, și de ce schimbări este nevoie. Vom folosi informațiile primite pentru a încerca să imbunătățim condițiile de muncă din Marea Britanie.

Sondajul este anonimizat (numele dumneavoastră și alte informații personale vor fi păstrate secrete) și toată informația este stocată în siguranță.

FLEX (“Focus on Labour Exploitation”) este o organizație caritabilă din Marea Britanie care are ca scop eradicarea condițiilor de muncă exploitative sau abuzive. Nu avem nicio afiliere politică și suntem o organizație independentă de guvernul britanic. Pentru a citi mai multe despre noi, vă rugăm să vizitați pagina noastră web făcand click aici: https://www.labourexploitation.org/
Va rugăm să vă asigurați că ați parcurs sondajul până la sfârșit, și atunci când ajungeți la sfârșit, vă rugăm să faceți click pe butonul ‘SUBMIT’ pentru a vă asigura că răspunsurile s-au trimis cu succes.
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Focus on Labour Exploitation. Report Abuse