Kapcsolatfelvételi kérdőív
Kedves Csúcshegyiek!

Tisztújítás történ -2021. májusában- a Menedék a Csúcshegy Barátainak Egyesületben, ennek első lépéseként, az alábbi kérdőív kitöltésével szeretnénk kérni az itt élők segítségét, hogy minél megfelelőbben, hatékonyabban tudjuk előre mozdítani a hegy sorsát.

Sajnos azt látjuk, hogy akár akarjuk akár nem változások vannak. Csúcshegy borotvaélen táncol évek óta. Azon dolgozunk a jövőben, hogy ez a helyzet pozitív irányba elmozduljon a holtpontjáról.
Elsődleges céljaink között szerepel, hogy a hegy úgy tudjon fejlődni, hogy megőrzi az alacsony beépítettségét és közben otthont ad olyan családoknak, akik hosszútávon itt szeretnének élni. Szeretnénk, hogy a zöld lakóközösség legyen Csúcshegy védjegye és ha a hegy jövőjét befolyásoló döntések születnek, abba a helyi közösség megkerülhetetlen legyen. Szeretnénk jól kommunikálható keretrendszerbe foglalni a helyi érdekeket, ami megérthetővé teszi kik vagyunk mi hegylakók és mit szeretnénk, mint közösség.

Kérjük segítse munkánkat és töltse ki az alábbi űrlapot, valamint kérje meg szomszédjait, ismerőseit itt a hegyen, hogy ők is tegyék meg!

Köszönjük!

Sign in to Google to save your progress. Learn more
Adatkezelési és adatvédelmi nyilatkozat
A kérdőív kitöltésével elfogadja az egyesület adatkezelési és adatvédelmi szabályzatát, mely az alábbi linken érhető el: https://drive.google.com/file/d/13fzNG_OR0sT_ED0t4CDFwkfiiT9y-rzE/view?usp=sharing 
Milyen témákban szeretnél értesítést kapni? *
Required
Milyen jellegű megkeresések érdekelnek? *
Required
Mely területeket érintő ügyekről szeretnél értesítést kapni. *
Required
Melyik utcában van az ingatlanod? *
Required
Tulajdon? (opcionális) *
Required
Mire használod az ingatlanodat? (opcionális)
Magánszemély / Szervezet *
Hogyan szólíthatunk? *
Kérjük mondj magadról pár szót! (opcionális)
Miben kérhet tőled segítséget az egyesület (havonta átlag egy-két üzenet)
Miben tudnál még segíteni? (opcionális)
Van-e valamilyen javaslatod, ötleted, meglátásod, kérésed esetleg megosztandó információd pl. egy sérelmedről vagy sikeredről, amivel másoknak segíthetsz? (opcionális)
Hozzájárulsz-e, hogy bekerülhess egy olyan bárki által elérhető "hasznos kapcsolatok" adatbázisba, ahol segítségkérés esetén elérhetnek? (pl.: javítási munkák, szaktanácsok, szociális segítségnyújtás stb.) *
E-mail címed?                                                                 *
Telefonszámod?
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy