Bivakfood Chiro Sikambers - Takeaway/Delivery
Beste ouders, leden en Chiro-sympathisanten,

zoals jullie waarschijnlijk wel al weten, kan ons Kaas- en Breugelfestijn vanwege COVID-19 niet op de normale manier doorgaan. Omdat het intussen wel echt nodig is om onze kas nog eens te spijzen, hebben we besloten om jullie via een takeaway / delivery - formule toch een lekkere maaltijd aan te bieden, volledig corona-proof!

Sterker nog, we hebben voor maaltijden gekozen die we onze leden op Bivak ook voorschotelen, zodat jullie zelf kunnen ondervinden wat voor lekkers wij op kamp krijgen! En voor onze leden is dit natuurlijk een beetje nostalgie naar het kamp!

Concreet bieden we de mogelijkheid om één of meerdere gerechten te bestellen via onderstaand formulier, die op 14 en 15 november 2020 afgehaald kunnen worden aan onze Chirolokalen (Romeinsesteenweg 55, 1800 Vilvoorde / Koningslo) of die je thuis kan laten leveren als je in 1800 Vilvoorde, 1850 Grimbergen of 1853 Strombeek-Bever woont.

Indien je komt afhalen, vragen we om een mondmasker te dragen. Om zo ecologisch mogelijk te werk te gaan, kan je er bij het afhalen ook voor kiezen om je eigen bewaardoosjes te laten vullen of dat wij een verpakking voorzien. Voor wie komt afhalen, voorzien we een extra cadeautje bij elke bestelling!

Bestellen kan tot en met woensdag 4 november!

Betalen kan op voorhand via overschrijving op onze Chiro-rekening (BE25 0688 8911 7282) met vermelding van Bivakfood + naam waarop besteld werd. Je kan de dag zelf ook via Payconic of cash (gepast geld) betalen.

We hopen dat jullie ons met dit initiatief een financieel duwtje in de rug willen geven en natuurlijk ook dat jullie kunnen genieten van een heerlijke maaltijd!

Chirogroetjes,
de leiding, VB's en kookouders van Chiro Koningslo

De gegevens die u hieronder invult, worden enkel gebruikt voor de afhandeling van de bestellingen en worden na ons evenement verwijderd.
Email address *
Naam + Voornaam (naam waarop de bestelling mag staan) *
Contactgegevens (telefoonnummer): *
Ik bestel graag voor ... personen "Halloweensoep" (pompoensoep; €2 per persoon): *
Ik bestel graag voor ... personen "Stoofvlees met puree" (VOLWASSEN PORTIE; +-300gram vlees/pp aan €11 pp) *
Ik bestel graag voor ... personen "Stoofvlees met puree" (KINDERPORTIE; +-175gram vlees/pp aan €8 pp) *
Ik bestel graag voor ... personen "Balletjes in tomatensaus met puree" (VOLWASSEN PORTIE; +-300gram vlees/pp aan €11 pp) *
Ik bestel graag voor ... personen "Balletjes in tomatensaus met puree" (KINDERPORTIE; +-175gram vlees/pp aan €8 pp) *
Ik wil graag ... flessen rode wijn bij mijn bestelling aankopen (€8 per fles): *
Ik bestel graag ... porties verse Pannenkoeken (1 portie = 2 grote pannenkoeken aan €2) *
Ik kom de bestelling afhalen aan de Chirolokalen op onderstaand moment (graag ook aanduiden of u zelf bewaardoosjes meebrengt of niet. Indien u kiest voor het laten leveren van het eten, laat u deze vraag open en mag u naar de volgende vraag gaan. Voor wie komt afhalen, voorzien we een extra cadeautje bij iedere bestelling):
Ik wil graag dat mijn bestelling aan huis geleverd wordt op volgend moment (leveren kan enkel voor gemeentes met postcode 1800, 1850 of 1853; als je kiest voor afhalen mag je deze vraag open laten):
Clear selection
Adres voor levering aan huis (straat, huisnummer, postcode en gemeente):
Dit is de eerste keer dat we een Takeaway/Delivery organiseren. Feedback is dus zeker welkom. Indien u vragen, opmerkingen of suggesties naar de toekomst toe hebt, noteer ze hieronder gerust!
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy