Kysely Suurilan kyläyhdistyksen toiminnan kehittämiseksi
Päätimme kyläyhdistyksen hallituksessa kysyä kyläläisiltä ideoita ja ajatuksia yhdistyksen toiminnan kehittämiseksi. Haluamme kuulla ja kerätä ideoita siitä, miten saisimme vanhan Suurilan koulupiirin alueesta entistäkin viihtyisämmän ja mukavamman paikan elää ja tehdä työtä.

Jokainen vastaus on meille tärkeä. Sinun ei ole pakko vastata jokaiseen kysymykseen. Hassuiltakin tuntuvat ideat voivat olla kullan arvoisia, joten älä aristele kirjoittaa omia ajatuksiasi näihin kysymyksiin. Sinun ei tarvitse vastata omalla nimelläsi, mutta ilman tietoa henkilöllisyydestäsi emme voi jatkaa mahdollista idean jatkokehittelyä kanssasi.

Kaikkien vastanneiden ja yhteystietonsa ilmoittaneiden kesken arvotaan Tarvasjoen K-Market Taatelin 50 euron arvoinen lahjakortti ja Tallink Siljan risteilyetukortti. Muista täyttää nimesi ja yhteystietosi kyselyn lopussa, jos haluat olla arvonnassa mukana.

Voit palauttaa tämän kyselyn paperisena Suurilan Puistossa olevaan lukolliseen postilaatikkoon tai voit täyttää tämän kyselyn myös netissä. Linkki kyselyyn on suoraan www.suurila.fi aloitussivulla! Vastausaika päättyy sunnuntaina 28.4.2019 ja arvonnassa voittaneille ilmoitetaan voitosta heti sitä seuraavalla viikolla.

Kevätaurinkoisin terveisin Suurilan kyläyhdistyksen hallitusväki!

1. Suurilan Kyläyhdistys ry pyrkii ylläpitämään ja edistämään asuinalueemme viihtyvyyttä ja ihmisten hyvinvointia. Perinteisten toimintamuotojen (teatteriretket, oopperajuhla, puurojuhla, kirkkopyhä, Suurilan puiston liikunnalliset tapahtumat jne.) lisäksi mitä muuta toivoisit yhdistyksen järjestävän ja tekevän?
2. Saatko hyvin tietoa Kyläyhdistyksen toiminnasta ja sen järjestämistä tapahtumista?
Mitä tiedotuskanavia seuraat?
3. Suurilan Kyläyhdistys ry:n toimialue on perinteisesti ollut entisen Suurilan koulupiirin alue. Lieto -liitoksen jälkeen koko Tarvasjoen alue vaatii aktiivista yhteistoimintaa, jotta alueen elinvoima säilyisi. Pitäisikö Suurilan Kyläyhdistyksen jatkossa edistää koko entisen Tarvasjoen kunnan alueen kehittymistä ja yhteisöllisyyttä?
4. Haluaisitko nähdä kylän väkiluvun
5. Näetkö tärkeänä, että kylän asuin- ja teollisuuskiinteistöillä olisi mahdollista liittyä myös kunnalliseen jätevesiviemäriin?
6. Miten kylämme läpi virtaavan Tarvasjoen virkistyskäyttöä voitaisiin lisätä ja kyläraitin ilmettä kehittää?
Your answer
7. Haluaisitko tulla mukaan osallistumaan erilaisten tilaisuuksien ja tapahtumien ideointiin sekä järjestämiseen? Tule rohkeasti mukaan; täytä yhteystietosi kyselyn lopussa, niin osaamme ottaa yhteyttä!
8. Yleinen palaute (risut & ruusut) Kyläyhdistyksen toiminnasta:
Your answer
Nimi ja yhteystiedot. Vapaaehtoinen, mutta pakollinen, jos haluat olla mukana palkinnon arvonnassa :-)
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service