САЛОТО - мастите во нашето тело

Продолжуваме да играме :-)
Четврто продолжение на нашите наградни квизеви првзани со исхраната.

Наградата која најмногу Ве мотивираше да одговарате на поставените прашања, ја доделуваме и овој пат за првите 10 кои ќе дадат точни одговори:

*** Едночасовна консултација со лиценциран тренер за исхрана,
во противвредност од 1500,00 денари, во конкретно договорен термин. ***

БОНУС НАГРАДА ЗА СЕКОЈ КОЈ ЌЕ ПРЕПОРАЧА НА 3 СВОИ БЛИСКИ ДА УЧЕСТВУВААТ ВО ОВОЈ КВИЗ.
( само препратете го линкот и кажете да им да го зашишат Вашето име во полето „Играм по повик на:“ )


(Заради голем интерес, Ве молиме да го запазите доделениот термин за искористување на наградата.
Ви благодариме на разбирањето!)

  This is a required question
  This is a required question
  This is a required question
  This is a required question
  This is a required question
  This is a required question
  This is a required question
  This is a required question
  This is a required question
  This is a required question