Levenslang leren bij leerkrachten Economie
Beste leerkrachten Economie,
Dag collega's,

Uit onderzoek blijkt dat professionele ontwikkelingsactiviteiten voor leerkrachten zelden het gewenste resultaat opleveren. Als beginnend leerkracht Economie en overtuigd pleitbezorger van levenslang leren, baart me dit toch wel zorgen. Ik ben er van overtuigd dat deze bezorgdheid sterk leeft onder de leerkrachten.

In mijn masterproef zoom ik daarom dieper in op deze problematiek. Het doel van dit onderzoek is te komen tot inhoudelijke en vormelijke verbetervoorstellen.

Graag wil ik dan ook putten uit jullie (jarenlange) ervaring met professionele ontwikkelingsactiviteiten, om zo tezamen aan een oplossing te bouwen.

De resultaten van dit onderzoek kunnen dan gebruikt worden om de verbeteringen door te voeren in de manier waarop aan levenslang leren, in uw school, gedaan wordt.


Wilt u meewerken aan het formuleren van deze verbetervoorstellen? Dan nodig ik u uit om deel te nemen aan onderstaande korte vragenlijst (met 20 vragen).


Alvast veel dank.


Met vriendelijke groeten,

Nik Silverans

Ter informatie: enkele vragen werden letterlijk overgenomen vanuit het 'TALIS 2018 in Vlaanderen" onderzoek. Dit laat toe om de onderzoeksresultaten te vergelijken.
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy