Zet je motorwinkel in de kijker op zondag 31 maart 2019 tijdens de Dag van de Motorrijder!
Op zondag 31 maart 2019 is het opnieuw zover: de Dag van de Motorrijder. Tijdens deze vierde editie trappen we het nieuwe motorseizoen feestelijk op gang. Zet je motorwinkel die dag extra in de kijker en organiseer een opendeurdag!

Je ontvangt gratis affiches van de VSV (Vlaamse Stichting Verkeerskunde) om je opendeurdag en (kortings)acties aan te kondigen en je wordt vermeld in het overzicht op de website (www.dagvandemotorrijder). De interactieve kaart zorgt ervoor dat motorrijders de weg naar je winkel vinden en daar hoef je helemaal niets voor te betalen! Daarnaast ontvang je ook digitaal promotiemateriaal zoals e-mail- en Facebookbanners.

Tijdens de Dag van de Motorrijder ontvangt elke motorrijder die deelneemt aan het behendigheidsparcours een goodiebag. We vullen die graag met gadgets en kortingsbonnen van je winkel.

Heb je vragen of wens je meer informatie hierover? Projectverantwoordelijke Wouter De Clercq (wouter.declercq@vsv.be of 015 44 32 65) helpt je graag verder.

Organiseer een opendeurdag tijdens het weekend van 30-31 maart 2019!
Welke specifieke (kortings)acties zijn er?
Wat zijn de openingsuren op zaterdag en/of zondag? *
Wil je graag iets toevoegen in de goodiebags?
Laad je logo op (enkel .jpg of .png)
Praktische informatie van je motorwinkel
Vul hieronder de contactgegevens van je motorwinkel in. Deze gegevens worden toegevoegd aan de interactieve kaart op de website (www.dagvandemotorrijder.be) en worden door de VSV gebruikt om affiches voor je winkel te bezorgen.
Naam winkel *
Straat en nummer *
Postcode en gemeente of stad *
Voornaam en achternaam contactpersoon *
E-mail *
Website
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. - Terms of Service