Haar en Hoofd(huid) Spreekuur aanmeldformulier
Elke 1ste woensdag van de maand is de kapsalon geopend voor jou vanaf 19.00 uur. Zou je graag voor die tijd al naar de kapsalon willen komen? Stuur me even een mail info@loods17.nl en dan kijk ik wat ik voor je kan betekenen.

Mijn motto is " ik help je graag'', dat is de reden dat ik buiten mijn klantenkring om meer mensen wil helpen met hun haar- en/of hoofd(huid) probleem.

Een spreekuur voor:
- productadvies;
- haar- en/of hoofd(huid) probleem onder controle krijgen;
- stylingtips;
- kapsel en kleur advies.
Alle haarstruggles die jij ervaart met je haar wil ik samen met jou oplossen zodat jij ook blij wordt met je haar.

Voor de ene is het een drempel om een vreemde kapsalon binnen te lopen. Ik hoop dat ik die drempel, mocht die er zijn, lager kan maken door je te zeggen dat ik juist tijdens dit spreekuur de tijd heb om je te helpen, advies en tips te geven over hoe je jouw probleem het beste aan kan pakken.

Wil je graag samen met een familielid, vriend(in) komen, dan mag dat natuurlijk ook. Let wel op dat 1 ingevuld aanmeldformulier voor 1 persoon is. Mocht die vriend(in) ook een probleem hebben, wil je dan bij de opmerkingen vermelden dat je het liefst samen komt, dan plan ik dubbele tijd voor jullie in.

Goed om te weten:
- het spreekuur is een 1 op 1 gesprek;
- tijdens dit spreekuur knip en kleur ik niet;
- mocht er na het spreekuur een behandeling nodig zijn om je haar anders te knippen en/of kleuren, dan bied ik je de mogelijkheid aan dat ik het adviesgesprek bespreek met 1 van mijn 3 collega kappers. Deze deskundige kapper collega's waar ik mee samen werk, gaan dan die behandeling in hun eigen salon uitvoeren;
- je bepaalt achteraf zelf het bedrag dat je het spreekuur waard vond.

Tot binnenkort op het Haar- en Hoofd(huid) Spreekuur.

Groetjes Linda
Kapsalon Loods17


Sign in to Google to save your progress. Learn more
Flyer voorkant
Flyer achterkant
Next
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy