Online inschrijven in WGC Watersportbaan
U wenst patiënt te worden in WGC Watersportbaan. Welkom!

Iedereen die in ons werkingsgebied woont, kan patiënt worden. Het werkingsgebied van WGC Watersportbaan omvat Blaarmeersen, Neermeersen, Ekkergem, Bijloke en enkele delen van aanpalende wijken.
Bent u niet zeker of u in ons werkingsgebied woont? Volg dan de instructies bij onderstaande vraag. Als u in Gent woont kunt u ook via de website van de Gentse wijkgezondheidscentra opzoeken in welk wijkgezondheidscentrum u zich kunt inschrijven: http://gentsewijkgezondheidscentra.be

Bij de inschrijving ondertekenen patiënten in het kader van het forfaitair betalingssysteem een overeenkomst met het WGC. Deze overeenkomst geldt voor zowel consultaties bij onze huisartsen als verzorging door onze verpleegkundigen en wordt in tweevoud opgemaakt, waarvan één exemplaar aan de patiënt en één exemplaar aan de mutualiteit bezorgd wordt.

Patiënten kunnen zich uiteraard terug uitschrijven. Hiervoor dienen ze een afspraak te maken via het onthaal om de nodige documenten te ondertekenen.

Wenst u meer informatie over de werking van Wijkgezondheidscentrum Watersportbaan of het forfaitair betalingssysteem, dan kunt u onze informatiefolder raadplegen via deze link: https://tinyurl.com/ycl7k5v7

Email address *
Gaat u akkoord met de inschrijvingsvoorwaarden? *
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service