Aanmeldformulier expertisepoule Stadadviseert gemeente Groningen
Bent u een vertegenwoordiger van een Groninger organisatie die in het sociaal domein actief is én denkt uw organisatie graag mee over de plannen voor de gemeente Groningen? U kunt zich via dit formulier aanmelden voor de expertisevijver.

Stadadviseert is een onafhankelijke manier van adviseren, die een beroep doet op inwoners van onze stad, door middel van de Stedelijke Adviesgroep en de Expertisevijver. Stadadviseert richt zich vooral op advies voor het sociaal domein. Het kader hiervoor is de Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo) en de Jeugdwet. Het betrekken van een diverse groep inwoners geeft een advies dat meer kanten belicht. Dit sluit goed aan bij ons motto: Samen maken wij Stad.

Als organisatie heeft u kennis, ervaring en deskundigheid die de stad goed kan gebruiken. Op het moment dat er vanuit de gemeente of Stadadviseert een adviesvraag langskomt, dan pakken wij die samen op. Dit doen wij met de Stedelijke Adviesgroep en waar mogelijk deskundige partners uit de Expertisevijver.

Bekijk voor meer informatie over Stadadviseert www.stadadviseert.nl of neem contact op met de coördinatoren Mark Sekuur (mark@atelierplek.nl, 0641183328) of Alice Bijker (alicebijker@ziggo.nl, 0653515098).

Email address *
Organisatienaam
Your answer
Contactpersoon *
Your answer
Functie binnen de organisatie
Your answer
Website
Your answer
Adres
Your answer
Telefoonnummer
Your answer
Korte omschrijving van de organisatie/expertise *
Your answer
Mijn organisatie is actief in het domein: *
Required
Wilt u op de hoogte blijven van Stadadviseert? Meld u dan via deze link aan voor onze nieuwsbrief die circa eens per kwartaal verschijnt: http://eepurl.com/dwSkC9
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service