INSCRIPCIONS AL TALLER DE HANNES LANGOLF
Entre la veu, el moviment i el significat de tot plegat. Aquest taller físic se centrarà en com la respiració, la veu i el moviment poden interactuar, oferint una millor comprensió del nostre potencial de moviment com a intèrprets poderosos. Hannes Langolf compartirà els seus coneixements i guiarà els participants a través de pràctiques de ioga, formació de moviment i improvisacions, integrant l'exploració de la veu, i la paraula.

Es tracta d'un taller molt físic, adreçat tant intèrprets que vulguin endinsar-se en el treball de moviment, com per als ballarins que vulguin explorar la veu com a eina per explicar històries, i aquelles persones provinents d'altres disciplines que n'entiguin interessats.

120€ si es formalitza la inscripció abans del 15 de setembre. (pagant una part)
150€ després

BIOG:

Durant els últims nou anys ha estat treballant amb DV8 Physical Theatre, actuant en les seves últimes tres produccions escèniques i, més recentment, el paper principal i alhora creatiu associat a la companyia amb l'espectacle JOHN.

Hannes viu a Londres i el seu treball l'ha portat a treballar i col·laborar amb artistes com William Forsythe, Angelin Preljocaj, Wayne McGregor, Akram Khan, Fabulous Beast Dance Theatre i Punchdrunk per nomenar alguns.

Ha creat treballs per al Festival de Dansa de Munic, el Centre Cultural Onassis d'Atenes i la Susanne Linke Dance Company, entre d'altres.

El 2015, va ser nominat com una de les 100 persones més influents i innovadores que treballen a través de les indústries creatives britàniques per part de The Hospital Club London.

Per més informació: www.hanneslangolf.com

NOM *
Your answer
TELÈFON *
Your answer
CORREU ELECTRÒNIC *
Your answer
QUINA ÉS LA TEVA EXPERIÈNCIA PRÈVIA AMB EL MOVIMENT I LA DANSA? *
Your answer
COMENTARIS, OBSERVACIONS, DUBTES
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms