Haku Espoon Akilleksen SPORTTI BLACK -valmennusryhmään
Espoon Akilles haluaa tarjota suunnistuksesta erityisesti motivoituneille nuorille mahdollisuuden kehittyä tavoitteellisesti omalta tasoltaan, jopa huippusuunnistajaksi asti SPORTTI BLACK-valmennusryhmän avulla.

Ryhmän tavoitteena on tarjota jokaiselle jäsenelleen mahdollisuuden laadukkaalle ja säännölliselle yksilölajin harjoittelulle. Seura pyrkii järjestämään ryhmän urheilijoille tasavertaiset mahdollisuudet tähän mm. ohjattujen fysiikka- ja taitoharjoitteiden, ryhmän omien leirien sekä ryhmä- ja henkilökohtaisen valmennuksen muodossa. Ryhmän jäsenet osallistuvat myös aktiivisesti seuran toimintaan mm. tapahtumien järjestelyiden ja nuorisotoiminnan avustavien tehtävien muodossa.

Ryhmän toiminnalla tulee olemaan vuosimaksu, jolla katetaan harjoituksista ja leirityksistä aiheutuneita kustannuksia. Lisäksi ryhmään liittyviltä urheilijoilta vaaditaan oman tavoitteen asettamista ja aktiivista sitoutumista ryhmän/seuran toimintaan sekä omaa henkilökohtaista panosta kehittymisessä yksilölajiurheilijaksi.

HUOM! Hakuaika ryhmään on päättynyt 1.11.2016, mutta voit hakea ryhmään myös jälkikäteen tällä samaisella lomakkeella. Ilmoittele tällöin myös sähköpostitse Hannulle, Jannelle tai Saulille hakemisestasi.
Nimi *
Your answer
Oletko Espoon Akilleksen jäsen *
Kerro lyhyesti suunnistushistoriasi *
Your answer
Parhaat urheilusaavutuksesi kaudella 2016 (myös muut lajit kuin suunnistus) *
Your answer
Mitkä ovat kilpailulliset tavoitteesi kaudella 2017? *
Your answer
Mikä on pitkän tähtäimen tavoitteesi urheilijana? *
Your answer
Oma näkemyksesi vahvuuksistasi ja kehitettävistä asioista urheilijana? *
Your answer
Mitä muita urheilulajeja harrastat? Miten monta kertaa viikossa sinulla on muiden liikuntaharrastuksien harjoituksia viikossa? *
Your answer
Arvioi tai laske, kuinka paljon liikut viikottain? Laske mukaan kaikki liikunta esim. harjoitukset, koululiikunta, koulumatkat pyörällä/kävellen,... *
Millaista toimintaa haluaisit seuran ja valmennusryhmän sinulle tarjoavan? *
Your answer
Mitkä muut asiat vaikuttavat urheiluun ja valmentautumiseen? (muut harrastukset, opiskelu, terveys, työ,...) *
Your answer
Onko sinulla henkilökohtainen valmentaja? *
Jos vastasit kyllä, kuka on valmentajasi?
Your answer
Jos ei ole, haluatko että sinulla olisi? *
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy