KEUZE-OPTIES 2OFM
Selecteer hieronder het keuze-olod van jouw voorkeur. Houd er rekening mee dat je voor een taalvak (Spaans, Chinees, Duits, ...) 3 niveaus dient te volgen en je dus volgend jaar 10 studiepunten dient op te nemen in plaats van 5 (5 in semester 1 voor niveau 1 & 5 in semester 2 voor niveau 2. Het 3de taalniveau volg je dan in je 3de jaar).

We geven je hieronder ook de mogelijkheid om nog een extra keuze aan te duiden voor mocht je eerste keuze niet beschikbaar zijn.

Opgelet: deze keuze is belangrijk voor de prognose. Wijzigingen worden slechts uitzonderlijk toegestaan op basis van een grondige motivatie en op basis van beschikbaarheid. Niet alle keuzes uit het dropdown menu zijn voor iedereen van toepassing. Bekijk eerst de beschikbare opties op de website (www.officemanagement.gent/kiezen). Staat er een bepaalde optie niet tussen, geef dat dan aan in de opmerkingen.

Meer info over het volledige proces en de keuze-opties vinden jullie op de website en in de presentatie.
VOORNAAM *
NAAM *
HUIDIGE KLASGROEP *
VOORKEUR KEUZE 1 (5SP): *
Extra Keuze: *
Het kan omwille van organisatorische redenen voorvallen dat jouw keuze niet meer beschikbaar is of door gebrek aan interesse niet wordt ingericht. Geef daarom nog een bijkomende keuze op.
Vragen/Opmerkingen:
Als je voor Arteveldemobiliteit kiest, geef dan hieronder aan welk olod je waar wenst te volgen. Wees zo uitgebreid mogelijk. Geef hieronder ook alle bijkomende info mee die jouw keuze extra motiveert.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy