Előadások megrendelése
Előadásaink bárki számára ingyenesen megrendelhetők, de elsősorban diákok, szülők, pedagógusok, szociális munkások és rendőrök számára ajánljuk a Netezz biztonságosan előadásokat!

Az előadás megtartásának technikai feltételei:

számítógép/laptop
kivetítés
megfelelő méretű terem

A Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat Magyar Egyesület megkapta a Nemzeti Népegészségügyi Központtól a szükséges szakmai ajánlást, amelynek birtokában Egyesületünk folytathatja komplex egészségfejlesztési és tudatosságnövelő programját nevelési-oktatási intézményekben, így a Safer Internet Program keretében továbbra is internetbiztonsági előadásokat tart tanulóknak, pedagógusoknak, szülőknek és döntéshozóknak.

FONTOS INFORMÁCIÓ:
Előadásainkat 15 főnél nagyobb osztályoknak, csoportnak ajánljuk, ennél kisebb létszám esetén összevonás javasolt. Azonban fontos kiemelni, hogy előadásaink jól összeszokott osztályokban működnek leginkább, így szeretnénk kérni, hogy ne vonjanak össze nagyobb létszámú osztályokat. Minden osztály számára rendelhető külön előadás, akár több oktató párhuzamosan is, ez esetben is elég egyszer kitöltenie a megrendelő űrlapot.

A megrendeléshez kérjük töltse ki az alábbi űrlapot, majd azt követően felvesszük Önnel a kapcsolatot.

Sign in to Google to save your progress. Learn more
Megrendelő: *
Amennyiben Ön előadást szeretne megrendelni, kérem minden esetben válassza a "Megrendelő tölti ki" lehetőséget.
Next
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy