Welkom bij de mama retraite: Heel je bevalling.
Niet alle bevallingen lopen zoals we van te voren hadden gehoopt of gewenst. Soms is je ervaring zelfs traumatisch te noemen en kan je, zeker het eerste jaar, rond blijven lopen met nare gedachten en gevoelens die veroorzaakt zijn door de bevalling. Dit kan de verbinding met jezelf, je baby en je omgeving in de weg staan.

Deze speciale mama retraite gaan we stil staan bij jouw bevalverhaal en de imprint die het bij jou en/of je kindje heeft achtergelaten. Er is ruimte voor individuele sessies en daarnaast zijn er diverse vrouwencirkels waarbij het delen en luisteren centraal staan als ook bekrachtiging.
Moeders van alle leeftijden zijn welkom. Kindjes zijn echter tot 12 maanden welkom. We zorgen voor een knuffeltante wanneer jij een sessie krijgt.

Op 29 mei ben je vanaf 16 uur welkom op de Oerboerderij Erve Middelkamp in De Lutte. Je hebt tijd om te landen en elkaar te leren kennen. Na het eten is er 's avonds een eerste deelcirkel.
Op zaterdag en zondag vinden de helende sessies plaats. Je hebt daarbij de keuze uit verschillende werkwijzen. Daarnaast zijn er meditaties, visualisaties en wandelingen. Het uitgebreide programma vind je vanaf november op de website.

Je kan het formulier invullen als je op de hoogte gehouden wilt worden.
Jouw naam en geboortedatum *
Your answer
e-mailadres *
Your answer
Adres + woonplaats *
Your answer
telefoonnummer *
Your answer
Hoe oud is je kindje/zijn je kinderen? *
Your answer
Kan je iets vertellen over de bevelervaring waar je dit weekend aan zou willen werken?
Your answer
Neem je je baby mee naar de retraite? (hier zijn extra kosten aan verbonden ivm knuffeltante) *
Hoe heb je deze retraite gevonden? *
Ben je abonnee van Kiind? *
Heb je nog vragen?
Your answer
Dankjewel voor het invullen!
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service