ikbenhb enquête
Geachte mevrouw, mijnheer,

Sector C is voornemens een nieuw sociaal netwerk speciaal voor hoogbegaafden op te zetten. Dit sociale netwerk gaat “ikbenhb” heten en wordt net als facebook een sociaal netwerk, om dingen met elkaar te delen, te discussiëren, elkaar te voeden, uit te dagen en elkaar te ontmoeten.

Daarnaast is het de bedoeling dat ikbenhb een kennis/informatiehub wordt met alle beschikbare informatie, artikelen, onderzoeksrapporten, inzichten, boeken en evenementen binnen het thema hoogbegaafdheid. Al deze informatie is nu nog verspreid over talloze websites en daardoor soms moeilijk te vinden. Ikbenhb wil coaches, therapeuten, stichtingen, verenigingen, onderzoekers, adviseurs etc. een profielpagina aanbieden waarop zij content kunnen delen of ernaar kunnen linken. Al deze content is straks dus te vinden op of via ikbenhb en wordt daardoor makkelijker toegankelijk en deelbaar. Dat geldt ook voor de aan hoogbegaafdheid gerelateerde evenementen. Op ikbenhb vindt u straks een totaaloverzicht van alle evenementen op dit gebied.

Om bij het ontwerpen van de applicatie de juiste keuzes te maken hebben we uw hulp hard nodig. Door het invullen van deze enquête, helpt u ons een idee te krijgen van uw behoefte bij deelname aan ikbenhb. Het deelnemen duurt ongeveer 5 minuten.

Alvast hartelijk bedankt,

Met vriendelijke groet,

Linda Hennevelt, Sector C info@sectorc.nl

io. Arnout Mostert, 2FG coaching en advies

Start de enquête hier:

Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms