Ansökan för personal Quarantine
Detta är ett fantastiskt tillfälle att vara med om något fullständigt episkt och något du aldrig glömmer!
Är du seriöst intresserad av att vara med som personal på skräckeventet Quarantine 16-19 juni 2018 och är minst 18 år, fyll då i detta formulär. Vi återkommer så snart vi hinner via mail och telefon om tid ges. Kolla gärna vår FAQ på hemsidan om du har mer frågor. Genom att fylla i detta formulär accepterar du att vi sparar din data under urvalsprocessen. Mer info kommer att finnas löpande på vår slutna facebookgrupp "statister på Quarantine" https://www.facebook.com/groups/181002242467563 ansök gärna för att vara med där.

Vi räknar med att alla som ansöker har läst vad som gäller med regler och praktiskt och är beredda att skriva på avtalet mellan Er och oss som företag. Avtalet kommer att finnas på plats på eventet. Avtalet är en garanti för Er och oss att vi tillsammans genomför och ersätter er med det vi kommit överens om. Observera att vissa e-poster som t.ex. hotmail ofta krånglar. Har ni inte fått svar under lång tid minst en vecka så är det bra om ni e-postar oss på erik@quarantine.se
Förnamn *
Efternamn *
Ålder *
Kön *
Adress *
Hemort *
Mobil *
E-post *
Använd en e-post du verkligen kan nås på, annars kan vi inte svara dig. Helst inte hotmailkonton.
Facebook *
Som ett av de främsta sätten att få ut information till våra hundratals statister använder vi vår Facebookgruppen. Man måste gå med i denna grupp, om så bara tillfälligt tills eventet är över. Har du inte Facebook skapar du ett tillfälligt konto eller ser till att någon annan kan förmedla informationen från Facebookgruppen. Ange den e-post du vill bli inbjuden via.
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy