Reducere plasma Quinton si inscriere la newsletter
Felicitari pentru alegerea de a folosi plasma Quinton! De peste 100 de ani aceasta si-a demonstrat beneficiile aduse pentru sanatatea corpului uman si acum poti beneficia si tu de acestea.

Pentru a obtine reducerea de 10% (la minim 4 cutii cumparate) pe care am obtinut-o pentru membrii comunitatii Tanar si Sanatos este necesar in primul rand sa intri in comunitate si sa te abonezi la newsletter-ul Tanar si Sanatos. Prin newsletter-ul Tanar si Sanatos iti voi trimite informatii despre cum poti sa iti recastigi sau mentii sanatatea si silueta intr-un mod natural, evenimente pentru un stil de viata sanatos, retete cu hrana vie (raw vegan) si emisiunea radio Tanar si Sanatos.

Pentru a te abona la newsletter-ul Tanar si Sanatos urmeaza acesti pasi:
1. Completeaza campurile acestui formular si
2. Acceseaza www.tanarsisanatos.ro/descarca si descarca Ghidul practic pentru viata sanatoasa, cadoul meu pentru tine.

Nota: Codul de reducere iti va fi dezvaluit si va putea fi folosit doar daca indeplinesti conditiile de mai sus.

Datele personale pe care ni le lasi mai jos si pe site-ul www.tanarsisanatos.ro sunt folosite pentru a iti trimite newsletter-ul Tanar si Sanatos, pentru a verifica eligibilitatea ta pentru a folosi codul de reducere pentru plasma Quinton, sunt pastrate pe un server securizat si nu vor fi transmise niciunei alte persoane sau entitati juridice fara acordul tau.


Iubeste-te pe tine insuti si ramai Tanar si Sanatos!

Cu bucurie,
Anca Alina (Tanar si Sanatos)
www.tanarsisanatos.ro

Email address *
Prenume *
Your answer
Nume *
Your answer
Localitate *
Your answer
Varsta (daca ai sub 18 ani suntem obligati de noua lege a protectiei datelor personale si securitatii datelor GDPR sa cerem acordul parintilor/tutorelui tau) *
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service