Lasten sirkuskesäleirit 2019
Sirkus Magenta ehkäisee lasten ja nuorten syrjäytymistä, tukee rikkinäisiä perheitä ja antaa hankalissa elämäntilanteissa oleville ihmisille iloa ja voimavaroja arkeen. Osallistumalla harrastustoimintaamme tuet työtämme terveen ja yhdenvertaisen maailman puolesta.

Valitse leirit joihin haluat ilmoittautua. Lähetämme sinulle ilmoittautumisvahvistuksen ja laskun sähköpostilla. Mikäli et mahtunut leirille, saat tiedon varasijasta. Voit jonottaa useammalle leirille.

Ilmoittautuminen on sitova ja mahdollinen peruminen pitää tehdä sähköpostitse viimeistään kaksi viikkoa ennen leirin alkamispäivää, muussa tapauksessa perimme osallistumismaksun normaalisti. Maksamatonta laskua ei katsota perumisilmoitukseksi. Myöskään puhelimitse tai muuten sovittu peruminen tai kurssin kesken jättäminen ei riitä, vaan asia on selvä vasta kun olet saanut kuittauksen sähköpostitse lähettämääsi ilmoitukseen.

Mikäli joudut sairauden tai loukkaantumisen takia perumaan osallistumisesi alle kaksi viikkoa ennen leirin alkua, perimme puolet osallistumismaksusta. Jos leiri jää kesken sairauden tai loukkaantumisen takia, palautamme puolet jäljellä olevasta maksusta. Molemmissa tapauksissa tarvitsemme lääkärintodistuksen.

Ilmoittautumalla hyväksyt peruutusehdot.

Ennen ilmoittautumista kannattaa vielä käydä tutustumassa tarkemmin leiriohjelmaan sivuillamme www.sirkusmagenta.fi.

www.sirkusmagenta.fi/wp3/tietosuojaseloste/

Etunimi *
Your answer
Sukunimi *
Your answer
Lasten nimet *
Ilmoita tässä osallistuvien lasten nimet
Your answer
Sähköposti *
Your answer
Sähköposti uudestaan *
Your answer
Puhelinnumero *
Your answer
Osoite *
Your answer
Postinumero *
Your answer
Kaupunki *
Your answer
Lapsia *
Ilmoita tässä osallistuvien lasten lukumäärä
Your answer
Leiri *
Voit ilmoittautua yhdellä lomakkeella vaikka molemmille leirelle kerralla. Jos kuitenkin haluat ilmoittaa eri määrän lapsia/leiri, joudut täyttämään lomakkeen kullekin leirille erikseen. Mikäli osallistuvien lasten lukumäärä molemmilla leireillä on sama, yksi lomake riittää.
Required
Ymmärsin ja hyväksyn peruutusehdot *
Ehdot löytyvät kaavakkeen alusta
Required
Lisää minut sähköpostilistalle *
Kyllä, minulle saa lähettää tietoa Sirkus Magentan kursseista, leireistä ja muusta opetustarjonnasta.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Sirkus Magenta ry. Report Abuse - Terms of Service