PRIJAVA LUTKARSKE PREDSTAVE ZA LUF UF 2023- ČAKOVEC
Za prijavu lutkarske predstave za Festival LUF UF 2023, molimo Vas da ispunite tražene podatke. 
Tema kao i odabir tehnike likovnog oblikovanja predstave su slobodni. Maksimalno trajanje lutkarske predstave je 25 minuta. Lutkarske predstave moguće je prijaviti za Festival na dva načina. 

1. Lutkarske predstave koje želite izvesti na Festivalu 
Kako biste svoju lutkarsku predstavu prijavili za selekcijski proces, potrebno je snimiti izvedbu predstave te je postaviti na YouTube kanal ili neku drugu internetsku platformu. Snimke ne trebaju prikazivati cjelovitu predstavu, dovoljno je samo prezentirati dio predstave na temelju kojeg će komisija vršiti selekciju. U ovaj obrazac prilažete poveznicu (link) na snimku. 

a) Snimka treba biti u višoj kvaliteti, s dobrim ozvučenjem i rasvjetom. 
c) Na početku filma potrebno je navesti naziv lutkarske predstave, autora djela (autora lutkarske predstave ili, primjerice, ako je riječ o adaptaciji književnog djela potrebno je navesti ime i prezime autora igrokaza i sl.), izvođače lutkarske predstave i dob kojoj je lutkarska predstava namijenjena.


Napomena: Lutkarsku predstavu mogu prijaviti isključivo odgojitelji, učitelji i drugi odgojno-obrazovni djelatnici koji su u neposrednom radu s djecom rane i predškolske ili osnovnoškolske dobi ili studenti srodnih studija.
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
Ime i prezime autora predstave
*
Izvođači
*
Institucija na kojoj radite ili se školujete
*
Naziv predstave
*
Trajanje predstave (minute)
*
Dob djece kojoj je predstava namijenjena:
*
Predstava je namjenjena izvedbi
*
Potrebni tehnički uvjeti za izvedbu predstave koje bi trebao osigurati Organizator
*
Kratki opis predstave
*

SNIMKA LUTKARSKE PREDSTAVE 
Poveznica (link) na film (YouTube) - molimo da svoj film postavite na YouTube kanal i ovdje priložite direktnu poveznicu na film. Molimo Vas da snimku (objavu na YouTubeu ili drugoj platformi) imenujete istim nazivom predstave kao i u ovoj prijavi kako bismo mogli povezati snimku i opis predstave. 
Sve prispjele snimke pregledat će stručna komisija koja će na temelju umjetničkog dojma i kvalitete izvršiti odabir onih predstava koje će biti uvrštene u umjetnički program Festivala - uživo i u online formatu. Organizator i komisija zadržavaju pravo odabira lutkarskih predstava bez posebnog obrazloženja.
Poveznica (link) na snimku (YouTube) - molimo da svoj film postavite na YouTube kanal i ovdje priložite direktnu poveznicu na snimku.
*
Predajom ovoga obrasca i poveznice na film potvrđujem da sam autor/ica snimke i da ustupam pravo reprodukcije snimke na Festivalu i objavu filma na mrežnim stranicama Festivala. Ovom prijavom također primam na znanje i odobravam da svi predani materijali (snimke i tekst) postaju dio arhiva LUF UF-a, kojima će se organizator Festivala koristiti u promidžbene svrhe, kao i za potrebe stručnih osvrta ili recenzija te znanstvenih pregleda. Organizator LUF UF 2022 osigurava prostor i tehničke uvjete za izvedbu predstave, ali ne preuzima troškove ni odgovornost produkcije predstava. Autor i izvođači dopremaju lutke i scenografiju do kazališne dvorane ili alternativnog prostora i nakon izvedbe otpremaju ih o svom trošku.
*
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy