Bestelling Ouistiti Bier
Beste, voor wie een bestelling wil doen van het lekkere bier dat door ons biercomite is samengesteld en gebrouwen op oude ambachtelijke manier en waarbij de scoutskas wordt gespijsd kan dit met onderstaand formulier doen. Prijs per bak van 24 flesjes is 43 euro en voor sixpack 12 euro ( inclusief leeggoed)
Dus bestellen maar. We hebben onze nieuwe 2de oogst binnen van dit lekker bier. Gelieve bedrag over te schrijven op rekeningnummer : BE71 2850 3426 4469 met vermelding naam en hoeveelheid bakken of sixpacks.
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
Een helder, volblond scouts bier met een pittige smaak dat zich gemakkelijk laat drinken en zorgt voor een aangename verfrissing. Ons eigen Ouistiti biertje.
Voornaam *
Familie Naam *
Straat *
Nummer *
Postcode *
Plaats *
Telefoon *
Ik wens hierbij volgende bestelling te doen van ( gelieve aan te duiden hieronder) en zal het totale bedrag overschrijven op de rekening BE71 2850 3426 4469 met vermelding naam en hoeveelheid bakken of sixpacks.
Aantal bakken van 24 flesjes aan 43 euro inclusief leeggoed dat ik bestel : *
Aantal Six-pak ( 6 flesjes) aan 12 Euro inclusief leeggoed *
Afhaling bestelling kunnen jullie doen na de scoutsvergadering. Laat ons weten op welke zaterdag (datum) jullie dit willen doen. *
MM
/
DD
/
YYYY
Bedankt voor de bestelling en gezondheid. Geniet ervan en maak maar reclame . Cheers.
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy