MyFriends-valmennus Ryttylä-Turku
Valmennus on kaksiosainen: kaksi viikonloppua joista, ensimmäinen Ryttylän lähetyskeskuksessa 23.-25.3.2018 ja toinen Turussa 5.-6.5.2018. Ryttylän viikonloppu alkaa perjantaina päivällisellä klo 17 (Yhteinen aloitus klo 18) ja loppuu sunnuntaina lounaaseen.
Turun Viikonloppu taas alkaa lauantaina klo 10 ja päättyy sunnuntaina n. klo 15.
Kahden viikonlopun välisenä aikana (maalis-toukokuu) kokoontuvat valmennukseen osallistujat omalla paikkakunnalla n. kerran viikossa: etsivät ja sopivat yhteisen kokoontumisajan MyFriends -elämäntyylin äärelle ja sen tuomien kokemusten jakamiseen. Turun viikonloppuun majoitus on omalla kustannuksella (yritämme tarpeen mukaan hakea kotimajoitusta, mutta viime kädessä vastuu on osallistujalla). Turun viikonloppuun ei myöskään lähtökohtaisesti kuulu ruokailut (jokin positiivinen yllätys saattaa kuitenkin olla). Varauduthan siis budjetissasi omakustanneruokailuun viikonlopun aikana.

Valmennukseen osallistumisen edellytys on osallistuminen molempiin viikonloppuihin sekä oman paikkakunnan muutamaan kokoontumiseen (oman paikkakunnan kokoontumisten aikataulut selviävät viimeistään ensimmäisessä viikonlopussa). Mikäli sinulla on aikataulujen suhteen kysyttävää tai joudut esim. olemaan poissa jonkin aikaa jommastakummasta viikonlopusta, ole yhteydessä asiasta hyvissä niin voimme miettiä hyvää ratkaisua asian suhteen.

Valmennuksen hinta on:
Opiskelijoille 110e
Aikuisille 150e

Viimeinen ilmoittautumispäivä on 11.3.2018


Kotisivumme:
www.myfriends.fi

Email address *
Nimi *
Your answer
Ikä *
Your answer
Sukupuoli *
Osoite *
Your answer
Puhelinnumero *
Your answer
Mahdolliset erityisruokavaliot
Hengellinen kotini / seurakuntayhteyteni *
Your answer
Olen opiskelija
Kerro itsestäsi: mitä teet elämässä (opiskelu, työ, ...), miksi haluat MyFriends-valmennukseen? *
Your answer
Sain kuulla MyFriends-valmennuksesta *
Oletko tulossa paikkakunnaltasi osana ryhmää? Kuka on ryhmänvetäjä/muita ryhmäläisiä? (Voitte vaikka ryhmänä sopia yhteisen nimityksen kuten esim. “Turun varikkolaiset”, niin osaamme yhdistää.) Mobilisaatio Avoin Ovi -työhön tähtäävät: kirjoita AO vastaukseksi *
Your answer
Jos olet tulossa ilman ryhmää, niin tiedätkö muita tulijoita paikkakunnaltasi? Tai voisitko kutsua ystävän kanssasi valmennukseen? (Ilman ryhmää voi osallistua, vaikkakin vahva suositus on tulla kaverin tai ryhmän kanssa).
Your answer
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms