Årets profiler i Gagnef 2017
Gagnefsgalan 2017 blev en succé och i år ska vi göra det ännu bättre! Det är andra året vi genomför denna hyllning till både företagare, idrottsprestationer och högstadieelever. I år har vi laddat upp med Annie Seel ,som har kallats helt galen, men det tar hon som en komplimang. Hennes motto är ”ingen minns en fegis” – man måste våga bygga en egen stege upp i karriären eller livet i stort, som att bli bästa kvinnliga mc-förare i Dakarrallyt – det mest “macho” inom motorsport. Hon har gått sin egen väg till framgång, ibland kantad av hårda motgångar. Rotharrys står för underhållningen, värme och humor kännetecknar dessa 4 dalmasar. De också medverkat i flera Caféprogram på tv samt legat på svensk toppen! Kvällens moderator är Lena Lagestam, som är en uppskattad inspiratör och föredragshållare.

Vem ska bli årets företagare i Gagnef? Vem är årets företagsprofil? Vem tycker ska få hederspris? Vem tycker du vi ska hylla?

Nominera din kandidat.

Företagarna och Gagnefs Kommun kommer att dela ut pris i olika kategorier. Vi bedömer vilka priskategorier beroende på de nomineringar som kommer in.

Årets Företagare - utmärkelsen delas ut till en företagare som genom sitt företagande och sin person fungerar som en inspirationskälla och förebild för andra företagare.


Vi som ingår i juryn är bl a
Johan Larsson DALAB
Johan Peters Smartsign och ordförande företagarna i Gagnef.
Jenny Åkerström Handelsbanken Mockfjärd
Tomas Kristoffersson Gagnefs Kommun


Utmärkelsen delas ut 8:e mars 2018.

Galan pågår mellan kl 17:30 och 23:00. Det ska bli en oförglömlig kväll med allt från föreläsningar till prisutdelningar.

Företagarna Gagnef
Näringslivskontoret Gagnefs Kommun


Läs mer på https://www.facebook.com/gagnefsgalan

Mitt namn *
Your answer
Telefon *
Your answer
E-post *
Your answer
Jag nominerar (namn på den du nominerar, kontaktinfo samt motivering)
Your answer
Övrigt
Your answer
Jag vill köpa biljetter till galan
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms