EVA pitching zomer editie (beperkte beschikbaarheid)
8x pitching training van vrijdag 12 juni t/m vrijdag 31 juli 2020

Mijn master is afgerond, ik heb afgelopen winter al even mogen proeven aan een eigen trainingsprogramma organiseren, en hoop nu structureler aan de slag te gaan met het aanbieden van kwalitatieve trainingsprogramma’s en begeleiding.
Het is een andere zomer dan anders, met een extra kans om buiten aan de slag te gaan met focus op een goede basis en het opbouwen van snelheid.

Het eerste trainingsblok gaat er zo uit zien:
Start: testdag, om te weten waar we staan gaan we een aantal tests doen, een zogenaamde 0-meting. Iedereen wordt gefilmd voor de videoanalyse. Aan de hand van deze informatie ga ik voor iedereen een trainingsplan opstellen. Het trainingsplan zal bestaan uit een aantal focuspunten en een aantal oefeningen die daarbij aansluiten.
Week 2-7: ontwikkelen, deze weken gaan we aan de slag met de focuspunten uit het trainingsplan. Ik ga je begeleiden tijdens de trainingen, en zoveel mogelijk tips en tools aanbieden die jou kunnen helpen in het vinden van een voor jou optimale pitchbeweging. Er zal ook aandacht zijn voor het bewegen/spinnen van de bal.
Einde reeks: testdag, waar staan we nu na 6 weken gericht trainen? Wat heb jij ontdekt? Hoe ga je daar verder mee aan de slag? We filmen nogmaals voor een nieuwe videoanalyse ter vergelijking met de 0-meting

Concreet op de training:
Warm-up als onderdeel van een betere pitcher worden en blessurepreventie.
Doelgericht gooien, zowel met een doel intern als een focus extern. Targets, tools en tips zijn aanwezig

Concreet naast de training:
Mogelijkheid om een fitness/beweegtraining thuis te doen (je mag hier zelf aangeven waar je graag aan zou willen werken)
Het trainingsplan wat je bij mij volgt kan je ook prima toepassen in je eigen training bij de club, dat geeft een extra moment om de oefeningen en aanpassingen te oefenen.

Ik geloof in mijn aanpak en programma, maar als je zelf nog een keer extra kan gaan gooien met dezelfde inzet en intentie dan heb je gelijk 2x zoveel tijd voor verbetering. Daarnaast is het goed en fit bewegen een essentieel onderdeel van blessure vrij en sterk kunnen gooien, en kan ik dus aanraden om ook een beetje extra aandacht te geven aan  de fundamenten van fitness.

De kosten:
Het programma bestaat uit 8 trainingen, de kosten voor het volledige programma zijn 192 euro.
Dat is 24 euro per week op basis van het volgende:
-1 live training, @Centrals, de Bilt
-1 mobiliteit/fitness programma
-1 pitchtrainingprogramma, zelf/club (overleg met trainers/coaches?)
-Video analyse, feedback
-Snelheidsmetingen

Ik kijk ernaar uit om aan de slag te gaan, er staat een mooi programma klaar.
Email address *
Naam *
E-mail *
Leeftijd *
Geboortejaar *
Club *
Niveau/ervaring *
Wat is je (pitching) doel deze zomer? *
T-shirt maat *
Voorkeur trainingstijd (de definitieve indeling volgt later via de mail) *
Required
Opmerkingen
Ik ben er van op de hoogte dat ik op eigen risico deelneem aan de trainingen *
Required
Ik ben er van op de hoogte dat ik vanaf deelname aan de eerste training ik een betaalverplichting heb voor het totaal van 8 trainingen (192 euro) *
Required
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy