Gradiva za izvajanje Pešbusa in Bicivlaka
Gradivo je namenjeno učiteljem, predstavnikom šol ali občin oz. pobudnikom in koordinatorjem akcije. Pogoji uporabe: https://aktivnovsolo.si/wp-content/uploads/Pogoji-uporabe-gradiv-za-izvajanje-Pesbusa-in-Bicivlaka.pdf
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Ime in priimek *
E-pošta *
Organizacija (osnovna šola / občina / drugo) *
Kraj *
Ste se že udeležili usposabljanja za izvedbo? *
Če DA, kdaj?
Z oddajo tega obrazca prostovoljno privolim, da lahko IPoP – Inštitut za politike prostora osebne podatke (ime, priimek, e-pošta) in druge podatke, zbrane preko spletnega brskalnika, zbira in uporablja izključno za pošiljanje novic, povabil na izobraževanja in dogodke ter informacij o programu Aktivno v šolo in zdravo mesto ter ostalih dobrih praksah. Privolitev lahko kadarkoli prekličem. Moje podatke lahko obdelujejo samo pooblaščeni zaposleni in pogodbeni obdelovalci družbe. S potrditvijo sem seznanjen, da so podrobnejše informacije o varstvu osebnih podatkov, vključno s pravicami posameznika, dostopne na www.ipop.si in www.aktivnovsolo.si ali preko ipop@ipop.si in info@aktivnovsolo.si.
Program Aktivno v šolo in zdravo mesto je del prizadevanj IPoP - Inštituta za politike prostora za spodbujanje hoje kot aktivne oblike mobilnosti ter ustvarjanja zdravega bivalnega okolja. Pri izvajanju programa sodeluje CIPRA Slovenija, društvo za varstvo Alp. Program sofinancira Ministrstvo za zdravje RS in je del prizadevanj Dober tek Slovenija za več gibanja in bolj zdravo prehrano.
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Inštitut za politike prostora. Report Abuse