Aanvraag Bootcamp 'Try-Out'
Bent u een mantelzorger en heeft u nood aan ondersteuning in combinatie met een moment van ontspanning? En woont u binnen de regio Torhout-Oostende-Veurne? Dan is deze Bootcamp 'try out' misschien iets voor jou. Deze bootcamp omvat 3 dagen en 2 nachten en gaat door in de Koninklijke Villa te Oostende. Voor personen met een verhoogde tegemoetkoming is dit volledig gratis.

In het programma staat tot rust komen centraal. Er worden maaltijden voorzien, u kunt gebruik maken van de wellbeing-faciliteiten (verwarmd zwembad en bubbelbad) en krijgt een vitaliteitsverzorging (te kiezen uit een gamma van massages en verzorgingen). Mantelzorgers leren hier opnieuw van rust en extra ondersteuning genieten, anders omgaan met de moeilijkheden in hun situatie en weer meer regie over hun leven krijgen. Er is aandacht voor wat zij vanuit hun perspectief voelen en denken over wat nodig is om de situatie te verwerken, te verbeteren, het leven een nieuwe richting te geven. Persoonlijke vragen? Een persoonlijk gesprek? Rust vinden? Transfers oefenen? Er zijn geen “onbespreekbare” onderwerpen, er zijn geen “domme” vragen. De vorming stemt zich af op de mogelijkheden en wensen van de deelnemers.

Bent u hierin geïnteresseerd? Vul dan onderstaande vragen in.

Let wel: personen zonder verhoogde tegemoetkoming en personen die geen mantelzorger zijn kunnen momenteel nog niet deelnemen aan deze Bootcamp.
Email address *
*
*
Om uw verblijf zo goed mogelijk voor te bereiden, vragen wij U om onderstaand formulier
zo correct mogelijk in te vullen. Velden aangeduid met een * zijn verplicht.
Ik heb een klevertje van de mutualiteit waarvan de code gerechtigheid eindigt op 1 (zie hieronder) of een bewijs van de mutualiteit dat ik een verhoogde tegemoetkoming heb *
Captionless Image
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of empact. Report Abuse