Ansökan 2019 tidigare slussvärdar
Välkommen att söka till sommarsäsongen 2019! Fyll i alla uppgifter nedan, har du någon ändring senare kan du kontakta oss. Observera att detta ansökningsformulär endast är för återkommande slussvärdar.
Har du jobbat som slussvärd på Göta kanal tidigare? *
Om du inte jobbat tidigare, var vänlig gör din ansökan via vårt rekryteringsbolag på: https://www.adecco.se/jobb/kanalvardar-till-sommaren-2019-hotell-restaurang-turism-events/?ID=9d1142c5-cbad-44e7-b65a-6d748509d171
Förnamn
Your answer
Efternamn
Your answer
Personnummer
Your answer
Mobiltelefon
Your answer
E-post
Your answer
Var kommer du att bo i sommar?
Stad/ort
Your answer
Jag har körkort
Jag har tillgång till bil
Var vill du helst jobba?
Kryssa i det område du helst vill jobba i (notera att det är ett önskemål).
Under vilken tidsperiod finns du tillgänglig för jobb på Göta kanal?
Det kan vara svårt att uppge exakta datum nu, men ange det datumintervall som är troligast att du finns tillgänglig för jobb. Högsäsongen 2019 är 12/6-14/8. Ange i formatet som exemplet: 12/6-14/8, alternativt "Hela perioden".
Your answer
Göta kanals bokningssäsong
Att jobba på Göta kanals bokningssäsong är en kul och annorlunda utmaning med mycket kundkontakt. Kryssa i nedan om du är intresserad av att få erbjudande om att jobba under Göta kanals bokningssäsong(er). Vi uppskattar din hjälp under hela eller delar av bokningssäsongerna. Du blir då inringd vid behov och följer båtar under en hel dag över en längre sträcka. Körkort och tillgång till bil är ett krav för att kunna arbeta under den här säsongen. Närmare starten av bokningssäsongen återkommer vi med frågor om vilka datum du har möjlighet att jobba. Vi kan också erbjuda några schemalagda dagar per vecka under bokningssäsongen, är du intresserad av att veta mer om det kan du kryssa i nedersta rutan i frågan. Det kräver dock att du är tillgänglig i större utsträckning under hela perioden.
Jag är intresserad av att jobba med kvälls/natt/morgonbåtar ibland utöver mitt schema på dagtid.
Jag har möjlighet att delta på den obligatoriska slussvärdsutbildningen söndagen den 26 maj 2018. *
Required
Övrig kommentar?
Skriv den här!
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service