FOTOGRAFIA 1r TRIMESTRE 2019
El present formulari és una preinscripció al curs i/o taller, només en el moment que rebis un correu o trucada de confirmació tindràs la plaça assegurada. Un cop confirmada hauràs d'efectuar el pagament del curs.

Curs adreçat a persones a partir de 16 anys.

FOTOGRAFIA ANALÒGICA (Nivell Iniciació o Nivell Avançat)
Preu: 106,50 €
Dilluns i dimecres o dimarts i dijous

FOTOGRAFIA DIGITAL
Preu: 53,20 €
Dimarts i dijous

Tindran un descompte del 35% les persones que acreditin ser menors a partir de 16 anys, estudiants, aturats, jubilats o pensionistes, en les tarifes.
S’haurà d’acreditar mitjançant document oficial que acrediti la circumstància què es tracti (DNI, certificat empadronament, matrícula d’estudis vigent, etc.)
Tindran un descompte del 40% les persones que pertanyin a unitats familiars que tinguin com a mínim dos fills o tinguin la condició de monoparental i que convisquin en el mateix domicili.
S’haurà d’acreditar aquesta circumstància amb un certificat d’empadronament i per les famílies monoparentals amb el carnet de família monoparental.

Si tens qualsevol dubte o prefereixes fer la teva inscripció a través d'altres mitjans pots adreçar-te presencialment al Centre Cívic Sant Ildefons, carrer Gerdera s/núm., o trucar al 933 756 329 o enviar un correu a ccsildefons@aj-cornella.cat

TRIA EL CURS QUE T'INTERESSA *
Nom *
Your answer
Cognoms *
Your answer
Edat *
Your answer
DNI *
Your answer
Població *
Your answer
Telèfon de contacte *
Your answer
Correu electrònic
Your answer
Vols rebre informació actualitzada de les nostres activitats? *
D'acord amb la nova "Ley de Servicios de la Sociedad de la Información y Comercio Electrónico", aprovada pel parlament espanyol, i de la vigent Llei Orgànica 15 13/12/1999 de Protecció de Dades, et comuniquem que si fas clic sobre l'opció SÍ, la teva adreça de correu electrònic formarà part de la llista de correus del Centre Cívic Sant Ildefons, i que tens dret a la rectificació i cancel·lació de les teves dades. Per ELIMINAR la teva adreça de correu de la nostra base de dades escriu a ccsildefons@aj-cornella.cat i posa ESBORRAR a l'assumpte o posa’t en contacte amb nosaltres al telèfon 93 375 63 29. En cap cas ens responsabilitzem de l'ús que pugui fer Google o les seves empreses associades de les teves dades.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service