SingleCross weekend - 2020. NYÁR 10. JUBILEUMI hétvége
ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ: https://szbraz.wixsite.com/singlecross/adatkezelesi-tajekoztato
REGISZTRÁCIÓ: https://forms.gle/WpiFM5h6LABDJxBU8

FONTOS! Ha nem kapsz a Google-től rögtön automatikus visszajelzést e-mailben, hogy kitöltötted az űrlapot, akkor valamiért nem sikerült az űrlap beküldése. Ez esetben keress fel bennünket, és megoldjuk a regisztrációt.(06 20 562 3263)
Ha nem kapod meg a befizetési információt a regisztrációs űrlap kitöltése után pár nappal, akkor a SPAM-ben is nézd meg a leveleid között, mert lehet, hogy oda tette a rendszer. Ha ott sincs, kérjük, jelezd e-mailben felénk.
_______________________________________________________________________________________________

KAPCSOLATBAN ISTENNEL - KAPCSOLATBAN EGYMÁSSAL
Felekezetközi aktív hétvége egyedülállók részére
2020.06.25-28.. | Vácduka

„Mindenért hálát adjatok...” (1 Thessz. 5,18)


♡ ✝ ☼ 🌈 ☀️ 😎 😆 😂 ❤️ 👍 ✔︎ ♂ ♀

Ha Te is megtaláltad már Istent és egyedülálló vagy, akkor ez a hétvége Neked szól! Gyere el egy hétvégi lazítós, kikapcsolódós, aktív, barátkozós isteni feltöltődésre!
Ha kész vagy arra, hogy Isten vezessen az életed minden területén, és nyitott vagy másokkal is megismerkedni, akkor itt a helyed!
- Vidám, baráti hangulatú aktív programok, kirándulás, játék, BALATON - imádkozz velünk a jó időért!!!
- Tartalmas közös beszélgetések és tanítások a Biblia fényében emberi és isteni kapcsolatokról, nehézségekről, megoldásokról, értékekről...
- SCW-s bizonyságok...
- Dicséret és ima - meg még ami belefér... :)
- ISTEN jelenléte!

MÉG oldottabb hangulat, még TÖBB közös aktív program, még TÖBB szabadidő!

10. JUBILEUMI EST meglepetés programmal!!!

Gyere, Téged is várunk!

A 2017-ben indult SingleCross programsorozat sok új kapcsolatot épített. Barátságok, párkapcsolatok, eljegyzések és házasságok is alakultak. Célunk, hogy az egyedülálló testvérek hiteles, bibliai értékrendre épülő megtartó közösségben töltődhessenek, Isten útján maradjanak a néha reménytelennek tűnő helyzetekben is, találkozzanak hasonló élethelyzetben lévő testvérekkel, megoszthassák egymás terheit, készüljenek fel a párválasztásra, házasságra. A rendezvény az elsődleges célja mellett fórumot kíván teremteni kapcsolatok épülésére, egymásra találásra is, így nagy öröm és bizonyság, amikor Isten ezen a területen is munkálkodik. Hálásak vagyunk a szolgálóknak és a résztvevőknek, akik bizalmukkal megtisztelnek bennünket. Köszönjük a folyamatos visszajelzéseket is, amikkel tovább gazdagodik a rendezvény!

IDŐPONT:
2020.06.25-től vagy 26-tól 06.28. (csütörtök estétől vagy péntektől vasárnap délutánig)
Csütörtökön esti közös vacsora után egy ima- és dicsőítő alkalommal hangolódunk szellemileg is a hétvégére, amire mindenkit szeretettel várunk.

HELYSZÍN:
Vácdukai Üdülő- és Rendezvényközpont (Vácduka Kossuth L. u. 141.)

ÉRKEZÉS ÉS REGISZTRÁCIÓ:
- CSÜTÖRTÖKI ÉRKEZÉS: regisztráció délután 18 órától, 19 órától közös vacsora, 20 órától ima- és dicsőítő alkalom.
- PÉNTEKI ÉRKEZÉS: regisztráció reggel 8:30-9:30 között, kezdés 10 órakor.

JELENTKEZÉSI és FIZETÉSI HATÁRIDŐK:
EARLY: 04.20-ig beérkező fizetések esetén
NORMAL: 06.08-ig beérkező fizetések esetén
+ OVER: NORMAL határidő után beérkező fizetések regisztrációs felára +6000 Ft

FONTOS:
Az eseményen főként a 20-as évei felett járó (kb. 50/55 évig) újjászületett, egyedülálló/elvált/özvegy keresztény testvéreink részvételére számítunk, akik gyülekezethez tartoznak. A jelentkezéshez a pásztori/vezetői/házicsoport-vezetői ajánlást aláírva kérjük e-mailben visszaküldeni legkésőbb a rendezvény kezdete előtt egy héttel az info@singlecross.hu vagy singlecross2017@gmail.com címünkre. (A dokumentum https://drive.google.com/open?id=1CY92q2w7lYO4OfAWY4k4d1hxuG5U3yXx linken található!)
Ha már korábban elküldted az ajánlást, jelezd és már újra nem kell küldened!

A program alapesetben az alábbi részvétellel lehetséges:
- CSÜTÖRTÖKI ÉRKEZÉS: 3 éjszaka szállást és a teljes ellátást tartalmazza csütörtök vacsorától vasárnap ebédig (3 éjszaka, 3 reggeli, 3 ebéd, 3 vacsora).
- PÉNTEKI ÉRKEZÉS: 2 éjszaka szállást és a teljes ellátást tartalmazza péntek ebédtől vasárnap ebédig (2 éjszaka, 2 reggeli, 3 ebéd, 2 vacsora).

Mivel törekszünk a férfi-női arány egyenletes fenntartására, előfordulhat, hogy ennek érdekében várólistára kerülsz. Ha az ellenkező nemből meghívsz valakit, akkor a meghívottad befizetése után a várólistán automatikusan előre kerülsz! Ilyen esetben a jelentkezésedkor érvényes összeggel tudsz részt venni. Meghívód nevét minden esetben a jelentkezésedkor tüntesd fel!

SZÁLLÁSTÍPUSOK:
Elhelyezés 4-6 fős (egyedi igény és lehetőség szerint 1 fős)* emeletes ágyas szobákban, melyekhez fürdőszoba is tartozik. Az elhelyezés a szervezők beosztása alapján történik, de ha van megadott szobatársad, akkor ennek figyelembevételével készül a szobabeosztás. Egy szobában csak egyneműek szállhatnak meg. A szobák telítettségét igyekszünk minimalizálni a jelentlezők számától függően. Kompletten (szállás+ellátás) van lehetőség részt venni a hétvégén, ettől eltérni nem tudunk. (Teltház esetén a 2-5 fős szobákban adott esetben a plusz jelentkezőknek matracon vagy pótágyon tudunk helyet biztosítani, illetve korlátozott számban sátras elhelyezésre is van lehetőség.)
(*FIGYELEM! Magas jelentkezői létszám esetén nem tudunk 1 fős szobát biztosítani, mivel minden szobát igyekszünk feltölteni. Kérjük, mégis jelezd az ilyen irányú igényed, hogy a jelentkezési időszak végén lássuk, van-e lehetőség 1 fős szobára.) 

RÉSZVÉTEL KÖLTSÉGE:
A részvétel költsége két részből áll, mely magában foglalja az alábbiakat:
1.
REGISZTRÁCIÓS DÍJ - a feltüntetett határiőig ELŐRE UTALÁSSAL fizetendő a szervezési költségekhez való hozzájárulás minimum összege (Ha ennek kifizetése nehézséget okoz, kérjük, jelezd, hátha másvalaki magasabb összeggel is hozzá tud járulni, és abból pótolhatjuk! Ha viszont magasabb összeggel is hozzá szeretnél/tudnál járulni a programhoz, azt megköszönjük, és azt is kérjük jelezni!)
EARLY: 01.12-ig beérkező fizetések esetén 14 500 Ft
NORMAL: 02.16-ig beérkező fizetések esetén 17 500 Ft
+ OVER: NORMAL határidő után beérkező fizetések felára +6000 Ft, azaz 23 500 Ft

2.
SZÁLLÁS és ELLÁTÁS költsége (minden esetben a helyszínen KÉSZPÉNZBEN vagy SZÉP kártyával fizetendő - a szállás és étkezési rész külön-külön az erre rendelkezésre álló zsebből!)
PÉNTEKTŐL való részvétel esetén:
(2 éjszaka szállást és a teljes ellátást tartalmazza péntek ebédtől vasárnap ebédig - 2 reggeli, 3 ebéd, 2 vacsora)
2-5 fős: 14 750  Ft
1 fős: 22 250 Ft*
CSÜTÖRTÖKTŐL való részvétel esetén:
(3 éjszaka szállást és a teljes ellátást tartalmazza csütörtök vacsorától vasárnap ebédig - 3 reggeli, 3 ebéd, 3 vacsora)
2-5 fős: 19 950 Ft
1 fős*: 31 200 Ft
(A szállás és ellátás költségeit NINCS módunkban megbontani!)
*Figyelem! Magas jelentkezői létszám esetén nem tudunk 1 fős szobát biztosítani, mivel minden szobát igyekszünk feltölteni. Kérjük, mégis jelezd az ilyen irányú igényed, hogy a jelentkezési időszak végén lássuk, van-e lehetőség 1 fős szobára.

A 10. JUBILEUMI est fedezésére 1500 Ft különdíjat kérünk majd érkezéskor.

FIZETÉS:
A REGISZTRÁCIÓS DÍJ utalásához szükséges adatokról és a szükséges további információkról e-mailben fogjuk tájékoztatni a sikeresen regisztrált résztvevőket. A befizetéseket a visszaigazoló e-mail után 3 napon belül (legkésőbb a fent jelzett fizetési határidőig) kérjük teljesíteni!
Az árakat nincs módunk megbontani, tehát 4 kategória közül lehet választani:
- 2-5 fős szállás esetén CSÜTÖRTÖKTŐL
- 2-5 fős szállás esetén PÉNTEKTŐL
- 1 fős szállás* esetén CSÜTÖRTÖKTŐL
- 1 fős szállás* esetén PÉNTEKTŐL

SZÉP kártya!!!
A szállás és ellátás díját van mód SZÉP kártyával fizetni a szállás és étkezési rész külön-külön az erre rendelkezésre álló zsebből a helyszínen annak, aki már korábban utalással a regisztrációs hozzájárulást rendezte. Regisztrációban kérjük jelezni a SZÉP kártyás fizetést! Az IFA-t (300 Ft/éj) csak készpénzben van mód a helyszínen fizetni! Az 1500 Ft különdíjat is készpénzben van mód fizetni érkezéskor!

HA JÖNNI SZERETNÉL, MI A TEENDŐ?
1. Töltsd ki figyelmesen a regisztrációt! (HATÁRIDŐ - az árak eltérőek!)
A nem kötelező kérdésekre adott válaszokkal a szervezőket segíted.
2. Várj a visszaigazoló e-mailünkre!
(Ha egy héten belül nem kapsz visszajelzést, valószínűleg valami gond van a jelentkezéseddel, úgyhogy keress meg bennünket az info@singlecross.hu vagy singlecross2017@gmail.com címen!!)
3. A visszaigazolt REGISZTRÁCIÓS DÍJ-at utald át a visszaigazoló e-mailben elküldött bankszámlaszámra, a jelzett közleményt pontosan írd az utaláshoz! A regisztráció csak a befizetéssel együtt és vezetői ajánlással érvényes, az adott költséget csak fizetési határidőn belül történő utalásoknál tudjuk biztosítani (kivéve várólista).
4. Figyelmesen olvasd el az infókat a leveleinkben!
5. Végül pedig gyere el JÚNIUS 25 vagy 26-án Vácdukára!!! A szállás/ellátás fennmaradó összegét a helyszínen tudod rendezni készpénzben vagy SZÉP kártyával!

+1 és legfontosabb: készülj erre a hétvégére, és imádkozz azért, hogy Isten ismét különleges módon legyen ott velünk és hogy jó időnk legyen!

ADD TOVÁBB MÁS HASONLÓ CIPŐBEN JÁRÓ TESTVÉREDNEK IS EZT A LINKET!

Ha bármi kérdésed van, itt elérhetsz bennünket:
www.singlecross.hu, info@singlecross.hu, singlecross2017@gmail.com, 06 20 562 3263
www.facebook.com/SingleCross

Sok szeretettel várunk TÉGED is!!!!

a SingleCross csapata
„Nem jó az embernek egyedül lenni, alkotok hozzáillő segítőtársat.” 1 Móz 2,18

(Programváltozás jogát fenntartjuk!)
A részvevőkről adatokat nem adunk ki!​

FONTOS!!!
SingleCross SZABÁLYZAT-ban a részvételi feltételek, lemondási információk itt találhatók:
https://szbraz.wixsite.com/singlecross/copy-of-adatkezelesi-tajekoztato
ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ: https://szbraz.wixsite.com/singlecross/adatkezelesi-tajekoztato
Email address *
Vezetékneved *
Your answer
Keresztneved *
Your answer
Telefonszámod *
Your answer
Állampolgárságod *
Your answer
Személyigazolvány számod *
Your answer
Lakcímed - ország *
Your answer
Lakcímed - irányítószám *
Your answer
Lakcímed - város *
Your answer
Lakcímed - utca, házszám *
Your answer
Születési dátumod *
MM
/
DD
/
YYYY
Születési helyed *
Your answer
Nemed *
Gyülekezeted neve *
Your answer
Gyülekezeted vezetője: *
Your answer
Gyülekezetvezető e-mail címe: *
Your answer
Gyülekezetvezető telefonszáma:
Your answer
Megtérésed éve *
Your answer
Státuszod *
Vezetői ajánlás *
Részt vettél már SingleCross rendezvényen? *
Required
Szállás típusa (1 fős szoba*: Szállás-ellátásra vonatkozó fenti információk figyelembevételével. *
Részvétel *
Required
Érkezés várható ideje *
Required
SZÉP kártya *
Ha van már szobatársad, itt adhatod meg a nevét/neveiket.
Your answer
Étrend *
Required
Hol hallottál az eseményről? *
Ha ajánlotta valaki a rendezvényt, hogy hívják?
Your answer
Ha a részvételhez anyagi támogatásra van szükséged, kérjük írd meg, mekkora összeg hiányzik, és röviden indokold!
Your answer
Ha szeretnél hozzájárulni ahhoz, hogy olyanok is eljöhessenek, akik egyébként nem tudnák kifizetni, kérünk itt jelezd a felajánlott támogatás összegét, és a saját részvételi díjad befizetésével együtt fizesd be! KÖSZÖNJÜK!
Your answer
Vállalnál-e segítői feladatokat a hétvégén, és milyen területen (regisztráció, regisztrációs ügyelet, technikai, videó, fotó, kivetítés, egyéb)?
Your answer
Észrevétel, kérdés, megjegyzés - szállással, étkezéssel stb. kapcsolatban.
Your answer
Írd meg, mi az a téma, vagy kérdés, ami leginkább foglalkoztat az egyedülállósággal kapcsolatosan!
Your answer
*
*
*
*
A sikeres regisztrációról e-mailben értesítünk! A RÉSZVÉTELI DÍJ átutalásához szükséges adatokról és a szükséges további információkról is ebben fogunk tájékoztatni.
Isten áldását kívánjuk Neked!
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy