Stemformulier Jeugd Cultuur Award Publieksprijs 2019
De Jeugd Cultuur Award is een stimuleringsprijs voor het meest vernieuwende initiatief rond actieve cultuurparticipatie en -productie met jeugd en jongeren van 4 tot 18 jaar in één of meerdere wijken in Arnhem.
Hieronder tref je vijf filmpjes van de projecten waarop je kunt stemmen. Bekijk ze goed en stem op het project dat volgens jou de publieksprijs verdient. Je moet minimaal twee stemmen uitbrengen.
KinderWijkTeam
Stem op Mike Hoose en het project KinderWijkTeam. Een educatief project rondom het thema natuur, milieu en zwerfafval voor kinderen van 7 t/m 12 jaar. Het leert kinderen om verantwoordelijkheid te nemen voor hun eigen leefomgeving.
KUNSMAKE
Stem op Krista Burger en het project KUNSMAKE, kunst educatie en festival. Dit initiatief is opgezet met als doel kinderen en ouders in de wijk bekender te maken met hedendaagse kunst & cultuur. Niet alleen beleven de kids er enorm veel plezier aan, het geeft hen ook een bredere kijk op het leven.
Soul Cypher
Stem op Ruben Chi en het project Soul Cypher. Een urban platform dat de Arnhemse jeugd bindt en boeit door middel van dansevenementen. Internationale dansers reizen af naar Arnhem om de jeugd hier kennis en ervaring bij te brengen.
Theater de Plaats
Stem op Nicole Vervloed en het project Muziektheater De Plaats. Een gezelschap dat zich toelegt op avontuurlijk muziektheater op locatie en op die manier streeft naar nieuwe verbindingen tussen kunst en gemeenschap.
Theatergroep Koppig
Stem op Marije Tangelder en het project Theatergroep Koppig. Binnen dit project wordt theater als middel gebruikt om kinderen in verschillende wijken te leren samenwerken. Ook kinderen met een beperking doen mee en worden zelfverzekerder en beter in presenteren.
Naar welk project gaat jouw stem? *
Required
Wil jij jouw keuze toelichten?
Your answer
Wat is jouw e-mailadres? *
Your answer
Wat is jouw voor- en achternaam? *
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy