Inschrijving Rommelmarkt 1 mei 2019
Abdij van Vlierbeek - Woensdag 1 mei 2019
Email address *
Naam *
Naam & Voornaam / Naam van de stand
Your answer
Aantal lopende meters *
2 euro per lopende meter
Your answer
Voorkeurrij *
Deze voorkeurrij is indicatief. De organisatie behoudt het recht om tot een andere verdeling van de rijen over te gaan als dit door overmacht noodzakelijk blijkt.
Inschrijvingen zijn enkel geldig als de gereserveerde meters kleiner of gelijk zijn aan de beschikbare meters in deze rij en voldoen aan de voorwaarden vermeld tussen de haakjes. Rijen die niet meer zichtbaar zijn, zijn volzet. Zie onze website voor een vergrootte afbeelding van het terrein.
Extra opmerkingen bij de inschrijving
Your answer
Uw reservatie is pas geldig mits overschrijving
U wordt vriendelijk verzocht om, binnen de 5 dagen, het bedrag van 2 Euro per lopende meter over te schrijven op de rekening van Rommelmarkt Vlierbeekse Feesten BE97 7360 4016 6249 met de referentie die vermeldt wordt in uw bevestigingsmail. Kijk deze dus meteen na, en controleer desnoods uw spam-folder.

Uw voorlopige reservatie blijft gedurende 5 werkdagen behouden. U zult geen bevestiging ontvangen, maar uw reservatie is definitief na deze overschrijving. Gelieve u op de dag van de Rommelmarkt aan te melden in de Abij van Vlierbeek waar u naar uw staanplaats begeleid zal worden.

Annulatie kan enkel per e-mail naar rommelmarkt@vlierbeeksefeesten.be, ten laatste 10 werkdagen voor de activiteit. Een administratieve kost van 25% zal ingehouden worden.

Info: www.vlierbeeksefeesten.be

Vragen: rommelmarkt@vlierbeeksefeesten.be

Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service