Presentació de vins i begudes al Pla de Bages
Curs dirigit a tot el sector d'hosteleria i restauració del Pla de Bages, que tinguin interès en conèixer els diferents productes que elaboren els cellers de la DO Pla de Bages.

per dubtes i consultes: 931694102 o mmula@vilafranca.org

Experta: Clara Antúnez,

Sommelier, Diplomada en Nutrició i dietètica i màster en Gastronomia i Comunicació.

Cofundadora i directora d’experiències a La Gastronòmica (@_lagastronomica) empresa dedicada a donar a conèixer el vi i la gastronomia amb una visió de 360º així com a assessorar d’empreses del món de enogastronòmic (restaurants, càterings, cellers, empreses agroalimentàries...). Va col•laborar en la Guia d’Enoturisme de l’Empordà, coautora de tres llibres de vins; la Guia d’Enoturisme del Pla de Bages, els 100 vins catalans que has de conèixer i la Guia d’Enoturisme de la DO Alella. Coneixedora de diferents zones vinícoles d’Europa fet que li ha permès apropar aquests coneixements a les formacions i propostes que realitza.

Coautora de la Proposta de Codi Ètic en la professió del Nutrició Humana i Dietètica, ha publicat articles en diferents revistes i mitjans (Cupatges, Vadevi, Delicooks, Vitagreen) i ha participat en magazines de ràdio i al programa Cuines de TV3.


Celler Oller del Mas (Manresa - Bages)
Dies: 1, 8, 15, 22 d'octubre,
Horari:
1/10 de 15.30 a 18.30
8/10 de 15.30 a 19.30
15/10 de 15.30 a 19.30
22/10 de 15.30 a 19.30

Nom i cognoms *
Your answer
Empresa *
Your answer
Càrrec que ocupa *
Your answer
Mail *
Your answer
Telèfon *
Your answer
Com has conegut aquest curs? *
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms