Onko sinulla kysyttävää kilpailuihin liittyen?
Tänä vuonna olemme päättäneet, että emme järjestä Covid-19 -epidemian takia kilpailijakoulutusta lähitapaamisena. Tärkeimmät asiat alkavasta kilpailukaudesta erityisesti KRS:n kilpailuiden osalta on koostettu KRS:n nettisivuilla ja sosiaalisessa mediassa julkaistuun artikkeliin.

Mikäli sinulla on kysyttävää, voit ottaa yhteyttä alla olevalla lomakkeella myös nimettömästi. Julkaisemme asialliset kysymykset ja vastaukset seuran nettisivuilla artikkelin yhteydessä.

Kysymyksiin ovat vastaamassa kilpailutoimintaa pyörittävät KRS:n henkilöt: Sari Kuure, Mirja Leppänen ja Soile Lappalainen sekä estetuomarit Suvi Juntunen ja Elina Salmela.

Tietoa tietosuojasta:
Kajaanin Ratsastusseura kerää tässä lomakkeessa mainittuja henkilö- ja yhteystietoja vain tämän kyselyn mahdollisia suoria vastauksia varten. Kerätyt tiedot eivät muodosta rekisteriä, eikä niitä käytetä mihinkään muuhun tarkoitukseen tai tallenneta myöhempää käyttöä varten.
Kysymyksesi liittyen kilpailuasioihin: kilpailulupiin, ilmoittautumisiin, talkootehtäviin tai ihan mihin muuhun tahansa kisa-asiaan.
Nimesi (ei pakollinen, mutta kerro nimesi jos haluat henkilökohtaisen vastauksen kysymykseesi)
Sähköpostiosoitteesi (ei pakollinen, mutta kerro sähköpostiosoitteesi, jos haluat henkilökohtaisen vastauksen kysymykseesi)
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy