Bejelentkező a Mátkafogóra
A pártalálás akkor is nehéz, ha úgymond egy átlagos csaj/srác vagy. De Te nem vagy átlagos, hiszen olvasod a Gyüttment Fesztivál programját, vagyis van egy átlagtól jelentősen eltérő értékrended, vágyad, életcélod. Lássuk be, ez nem könnyíti meg a dolgodat.
KIVÉVE, ha eljössz a Fesztiválra, ahol sokkal nagyobb az esély arra, hogy olyan emberekkel találkozol, akik hozzád hasonlóan „zizzentek” (tudod, nem esznek margarint, tudják mi az a komposztbudi, és önként lemondtak a TV-ről, stb.). És hogy fokozzuk az esélyed, az egyedülálló, párkereső leányok és legények részére külön programokat is szervezünk.

A Gyüttment Fesztivál beléptetőkapujánál lehetőséged lesz egy kis karszalag átvételére, ami a mátkakeresőket "összeköti". Ez jelzi azt a nyitottságot és elköteleződést, hogy esélyt adsz magadnak arra, hogy megtaláld a gyüttment másik feled.

Kérjük, hogyha szívesen részt vennél ezeken a programokon, akkor jelentkezz be! A kitöltéssel nem köteleződsz el sehova, nem terheljük majd irreleváns hírekkel a postaládádat sem. De reméljük, találkozunk a Mátkafogó programok egyikén.:)

Részleteket itt olvashatsz:
http://gyuttmentfesztival.hu/matkakereso-program/

Neved: *
Your answer
E-mail címed *
Your answer
Telefonszám
Your answer
Egyéb kérdés, óhaj, sóhaj:
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms