Anmälan till förbundsstämman 2019 i Lidköping den 17-19 maj
Anmälan är bindande. Deltagare som uteblir från någon av de anmälda punkterna debiteras full ersättning.

Anmälan ska ha inkommit senast den 10 april. Efter den 10 april tillkommer en extra anmälningsavgift om 250 kr. Inga anmälningar kan tas emot efter den 15 april.

Email address *
Behandling av personuppgifter
För att vi ska kunna behandla dina personuppgifter ber vi dig läsa igenom följande information och ge ditt samtycke till behandling av dina personuppgifter.

Samtycket är frivilligt och kan alltid återkallas. Du har alltid rätt att få dina personuppgifter rättade eller raderade. Du har också rätt att få ett registeruppdrag med de uppgifter som vi har lagrat om dig. Hör av dig till oss på info@sverigskonstforeningar.nu, om du har frågor om dina personuppgifter angående din anmälan till förbundsstämman.

Vi samlar in och sparar dina personuppgifter och val för att kunna planera och genomföra förbundsstämman. Uppgifterna kommer att användas till att genomföra bokningar, skapa deltagarförteckningar och annan nödvändig administration i samband med förbundsstämman.


Dina personuppgifter
Namn *
Your answer
Gatuadress *
Your answer
Postnummer och ort *
Your answer
Tel dagtid *
Your answer
E-post *
Your answer
Konstförening eller distrikt *
Your answer
Ombud
Ombud *
Ange om du är ombud för ett distrikt (ange i så fall vilket längre ner) eller enligt förbundets stadgar: förbundsstyrelsens ledamöter, revisorer (ej suppleanter), valnämnd (ej suppleanter).
Jag är ombud för distrikt
Your answer
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service