Inschrijfformulier Vrijwilliger Het Parcours 2017
Beste geïnteresseerde,


De tweeëntwintigste editie van Het Parcours vindt dit jaar plaats op zondag 10 september van 12.00 – 19.00 uur. Tijdens Het Parcours geven theaters, toneelgezelschappen, musea en andere culturele instellingen een voorproefje van hun programma voor het komende seizoen. Op diverse podia en mooie plekjes in Maastricht geven amateurs en professionals dan sprankelende optredens en organiseren een variëteit aan activiteiten. De toegang is gratis.
 
Editie 2017
Het thema van het Parcours dit jaar is ‘Een grenzeloos Parcours’. Met dit thema wordt meer aandacht gevraagd voor; het Euregionale cachet van het festival. Open Monumentendag en het 25-jarig bestaan van het verdrag van Maastricht (Maastricht Treaty).

Bezoekers worden via een culturele route getrakteerd op een breed Euregionaal programma. De route is grenzeloos. Het rijke cultuurhistorische erfgoed van Maastricht wordt gelinkt aan diverse kunstuitingen. Het grenzeloze karakter komt ook terug in het maken van cross-overs tussen de diverse disciplines. Op dit moment zijn maar liefst 40 locaties beschikbaar.
 
Enthousiaste vrijwilligers gezocht!
Om de tweeëntwintigste editie van het Het Parcours weer tot een succes te maken hebben we tientallen vrijwilligers nodig voor de aanloop, tijdens en na afloop van Het Parcours. Verder is er een keuze uit diverse teams: logistiek/techniek, programmering, locaties, PR & communicatie, vrijwilligers office, back-office en hospitality guides. De vrijwilligers worden voorzien van een lunchpakket en een T-shirt van Het Parcours voor deze dag. Vind je het leuk om als vrijwilliger bij te dragen aan dit evenement en een onvergetelijke dag te hebben? Neem dan contact met ons op.


ps. Wil je een duidelijke impressie over het Parcours? Bekijk dan even het filmpje hieronder

Naamloze titel
After movie Het Parcours editie: 2016
Naam *
Your answer
Geboortedatum *
Your answer
Telefoonnummer *
Your answer
E-mailadres *
Your answer
Woonplaats *
Your answer
Ik kan communiceren in *
Required
Maat T-shirt *
Wensen lunchpakket (Vega, dieet, allergie) *
Your answer
Beschikbare dagen en tijden: *
Required
Welk team zou je graag willen versterken tijdens Het Parcours 2017? (3 opties mogelijk) *
Required
Kun je aanwezig zijn bij de vrijwilligers avond op 14 augustus om 19:00 locatie: n.t.b.? *
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms