Műbejelentő lap a jogosított szervezetek által előállított hozzáférhető formátumú művekről és más kapcsolódó jogi teljesítményekről
A 198/2018. (X. 25.) kormányrendelet 4. § (1) pontja értelmében az „Országos Széchényi Könyvtár nyilvántartást vezet

a) a Magyarországon letelepedett jogosított szervezetekről, valamint

b) a jogosított szervezetek által előállított hozzáférhető formátumú művekről és más kapcsolódó jogi teljesítményekről legalább egy olyan jogosított szervezet megjelölésével, amely ilyen példánnyal rendelkezik.

Ezúton tájékoztatjuk, hogy a hozzáférhető formátumú művek nyilvántartását az Országos Széchényi Könyvtár a Magyar Országos Közös Katalógus adatbázisában valósítja meg. Amennyiben az Ön szervezete olyan könyvtári jogosított szervezet, amely a MOKKA-ba feltöltéseket végez, a hozzáférhető formátumú művek rekordjait kérjük a MOKKA-ba feltölteni a javasolt tárgyszavak egyikének megjelölésével. Amennyiben az Ön szervezete nem könyvtári jogosított szervezet, vagy a MOKKA-feltöltéssel kapcsolatban segítségre van szüksége, kérjük, az alábbi űrlap kitöltésével regisztrálja dokumentumait a nyilvántartásba. Az űrlap kitöltésével hozzájárul, hogy az Országos Széchényi Könyvtár nyilvántartsa a dokumentumok megadott adatait a lelőhelyre vonatkozó adatokkal együtt, s közzétegye azokat a MOKKA adatbázisban.
A mű szerzője
Your answer
A mű címe
Your answer
A mű megjelenésének helye
Your answer
A mű kiadója
Your answer
A mű kiadásának éve
Your answer
A mű terjedelme (oldalszám)
Your answer
A mű típusa
Lelőhely (a bejelentő intézmény neve és címe)
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service