Participa amb el Bou de Valls
El Bou de Valls vol sortir per Sant Joan i per això necessita tot el vostre suport i participació.

Aquest és un projecte d'innovació social, engegat per l'AAEET i el Casal Popular la Turba que vol recuperar l'últim element del bestiari tradicional documentat a Valls.

Creiem que el seguici pot ser més variat i ric si hi participa més gent i més entitats, com passa en les poblacions de referència del Camp i el Penedès.

La construcció de la bèstia i la creació de la música que l'acompanyarà, però, requereix d'una forta inversió econòmica i creiem que entre tots, podem ajudar a finançar-la. Per això hem dissenyat una campanya de micromecenatge, amb bons d'ajut de 25, 50 i 150€ perquè tothom qui cregui en el projecte hi pugui participar.

Amb el micromecenatge, la petita col·laboració d'un grup nombrós de persones fa que un projecte social pugui tirar endavant amb el mínim esforç econòmic per ambdues parts i amb compensacions pels col·laboradors.

Si vols ser membre del Bou de Valls o col·laborar-hi econòmicament, t'ho posem fàcil. Omple el formulari i de seguida ens posarem en contacte amb tu!


Visca el Bou de Valls!
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Vull ser membre del Bou de Valls
Forma part del grup de portadors que gestionarà les sortides del Bou. T'informarem de les reunions que es facin perquè t'hi puguis integrar
Clear selection
Vull col·laborar econòmicament
Tots els col·laboradors rebran un diploma acreditatiu
Clear selection
Next
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy