LOGALL TÁJFUTÓ KUPA- Mozdulj ki Kecskemét #2
Segíteni jó, segíteni felemelő érzés!
Sporteseményünkön való részvételeddel, nevezéseddel a Kecskeméti Mentőkért alapítványt is támogatod!

Az alábbi űrlap kitöltésével jelentkezem a sporteseményre, elolvasom a nyilatkozat tartalmát!
- amennyiben elfogadod, illetve hozzájárulsz az adatkezeléshez, az űrlap alján a jelölő négyzetet pipáld ki kérlek.

Ezen regisztráció elküldése után, fáradj be a MALOM bevásárlóközpontba az információs pulthoz, hiszen ez a regisztrációs díj befizetésének helyszíne, illetve itt is van lehetőséged regisztrálni.

Malom Központ- földszinti információs pult
6000 Kecskemét, Korona utca 2.

A regisztrációs díj május 31-ig: 1000 Ft
Május 31. után vagy a helyszínen: 1500 Ft
Nevezésed a regisztrációs díj befizetése után válik érvényessé!

"amennyiben a határidőig nem történik meg a befizetés, utána –a regisztráció ellenére is!- az emelt
összegű helyszíni támogatást kell fizetni!"

Email address *
Vezetéknév *
Your answer
Keresztnév *
Your answer
Születési év *
Your answer
Nemed? *
Kategóriád *
Nevezési feltételek elfogadása
Tudomásul veszem, hogy a versenyen saját felelősségemre veszek részt. Az űrlap elküldésével elismerem, hogy fizikailag jó állapotban vagyok. Ha fenti okokra visszavezethetően bármilyen károsodás ér, vagy távolmaradásom esetén, a verseny rendezői felé semmilyen kárigénnyel, követeléssel nem élek. Egészségi állapotomat rendszeresen ellenőriztetem és nem tudok olyan betegségről, amely részvételemet akadályozza. Elfogadom, hogy a versenyről készült film- és képanyagokon, valamint azok reklámcélú felhasználásában (pl. óriásplakát) szerepelhetek és ezért ellenszolgáltatást nem kérek. Tudomásul veszem, hogy a verseny a tájékozódási futás szabályai szerint kerül lebonyolításra, tehát az adott versenypálya hibás teljesítése esetén érvénytelen a versenyző eredménye. Hozzájárulok, hogy a nevezési lapomat a Kecskeméti Zöld Sportok Egyesülete, valamint a Malom Ingatlanhasznosító és Üzemeltető Kft. nyilvántartsa, valamint hogy a megadott adataimat (név, születési idő) a verseny után közzétett eredménylistában megjelenítse. Hozzájárulok, hogy a Kecskeméti Zöld Sportok Egyesülete, valamint a Malom Ingatlanhasznosító és Üzemeltető Kft. részemre levélben, e-mailben információs és reklámanyagokat küldjön. Tudomásul veszem, hogy a nevezési lap hiányos vagy pontatlan kitöltéséből adódó problémákért a szervezők nem vállalnak felelősséget, így előfordulhat, hogy az eredménylistán, illetve a díjazottak listáján nem, vagy téves adatokkal szerepelek.
*
Required
Adatkezelési nyilatkozat
Tudomásom van a 2018. május 25. napjától hatályos GDPR-rendeletről (2016/679/EU), annak ismeretében kifejezetten hozzájárulok a fenti nyilatkozatban foglalt adatok nyilvántartásához, kezeléséhez és felhasználásához. *
Required
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service