EKF 2023 Veszprém kérdőív
Az Európa Kulturális Fővárosa az Európai Unió által indított kezdeményezés, melynek célja rámutatni Európa kulturális gazdagságára, sokszínűségére, valamint a közös kulturális vonásokra Európán belül, hozzájárulva ezáltal Európa népeinek szorosabb együttéléséhez és egymás jobb megértéséhez. 2023-ban Magyarország és Nagy Britannia ad 1-1 kulturális fővárost.

Veszprém városa pályázni kíván a cím elnyeréséért. Kérjük, segítse munkánkat az alábbi kérdőív kitöltésével. A válaszadás önkéntes.

Ön hallott róla, hogy Veszprém pályázik a 2023-as Európa Kulturális Fővárosa címre?
Mit gondol arról, hogy Veszprém pályázik?
Ön szerint mekkora esélye van Veszprémnek arra, hogy elnyerje az Európa Kulturális Fővárosa címet? (Veszprém más magyar városokkal, így például Debrecennel, Egerrel, vagy Győrrel versenyez a címért, és egy nemzetközi zsűri választ a jelentkezők közül.)
esélytelen
biztos esélyes
4. Ön milyen városi szabadidős programokon vesz részt a legszívesebben? Kérjük jelölje meg a három legfontosabbat.
Required
Ön szerint mit érdemes a leginkább bemutatni Veszprém adottságaiból a világnak?
Ön szerint 2023-ig mely területeken szükséges a leginkább fejleszteni Veszprémet? Kérjük, jelölje meg a három legfontosabbat!
Required
Veszprém a Balatonnal együttműködve pályázik az Európa Kulturális Fővárosa 2023 címre. Ön hol tölti a legszívesebben a szabadidejét a Veszprém–Balaton régión belül? Kérjük, legfeljebb három települést nevezzen meg:
Your answer
Ön melyik évben született?
MM
/
DD
/
YYYY
Mi az ön neme?
Mi az Ön lakhelye?
Mi az Ön legmagasabb iskolai végzettsége?
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms