100+ DOS AND DON'TS IN INTERIOR PHOTOGRAPHY
Salut!
Ma bucur ca esti interesat de achizitionarea unui exemplar din "100+ DOS AND DON'TS IN INTERIOR PHOTOGRAPHY". Dupa ce vei completa acest formular, te voi contacta in termen de 24-48 ore cu factura si pentru a pune la punct detaliile necesare pentru a finaliza comanda.

Cateva detalii despre carte:
Numar pagini: 120
Format: 18.5 x 27 cm
Limba engleza
Tip coperta: Softcover
ISBN: 978-973-0-33349-7
Pret: 60 lei

Inainte de a trece la completarea formularului, trebuie sa precizez ca datele cu caracter personal vor fi utilizate strict pentru a finaliza comenzile pentru care acest formular a fost creat.

Daca doresti sa afli mai multe informatii, imi poti scrie la adresa de email prodan_sabin2000@yahoo.com.

Sign in to Google to save your progress. Learn more
Nume complet *
Numar de telefon *
Adresa de email *
Numar de exemplare *
Daca iti doresti mai mult de un exemplar si optezi pentru livrarea prin curier nu trebuie sa iti faci griji pentru costurile de livrare.
Modalitate de livrare *
Pentru optiunea de livrare prin curier costul este de 15 lei atat pentru Bucuresti cat si in tara, iar livrarea personala o pot face doar in Bucuresti si putem sa ne intalnim in centru, de preferat zona Unirii, Romana, Universitate.
Required
Adresa *
Chiar si in cazul livrarilor personale, pentru a putea emite factura voi avea nevoie sa mentionez cel putin de o strada si un nr, iar pentru livrarile prin curier este necesara o adresa completa.
Modalitate de plata *
Required
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google.