Ερωτηματολόγιο για τους συμμετέχοντες στα σεμινάρια επιμόρφωσης αθλητικών στελεχών
Αγαπητά στελέχη του ερασιτεχνικού αθλητισμού,
σας ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον και τη μεγάλη συμμετοχή σας στα επιμορφωτικά σεμινάρια αθλητικών στελεχών! Καθώς ολοκληρώνεται αυτός ο Α' Κύκλος διαδικτυακών σεμιναρίων, είναι πολύ σημαντικό για εμάς να μας δώσετε τη δική σας ανατροφοδότηση και να μας περιγράψετε αυτή την εμπειρία από τη δική σας οπτική, ώστε να συνεχίσουμε πια στο επόμενο βήμα, βελτιώνοντας και προσαρμόζοντας το περιεχόμενο και τη μορφή αυτών των δράσεων, με μοναδικό στόχο τη βελτιστοποίηση των παρεχόμενων υπηρεσιών μας προς τους αποδέκτες αυτών των δράσεων, που είστε εσείς, τα στελέχη, οι αθλητές και τα σωματεία του ερασιτεχνικού αθλητισμού.
Σε αυτό το πλαίσιο, θα θέλαμε να απαντήσετε στις παρακάτω σύντομες ερωτήσεις. Δεν θα χρειαστείτε περισσότερα από 10 λεπτά για να συμπληρώσετε το ερωτηματολόγιο.
Ευχαριστούμε ακόμη μια φορά για την εξαιρετική συνεργασία και τη συμβολή σας στην επιτυχία αυτού του καινοτόμου όσο και χρήσιμου εγχειρήματος.
*Τα προσωπικά σας δεδομένα είναι απόλυτα ασφαλή και επεξεργάζονται σύμφωνα με τον Γενικό Ευρωπαϊκό Κανονισμό 2016/679 για την Προστασία των Προσωπικών Δεδομένων και την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (GDPR).

Με εκτίμηση,
η ομάδα του iSportManagement LAB
Email *
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy