Evaluatie participatie Planstudie Guisweg
Deze enquête is gesloten.

In de Planstudie Guisweg onderzoeken we mogelijke oplossingen voor de kruising van de Guisweg met het spoor en de Provincialeweg. Bij de uitvoering van de planstudie passen de projectpartners (oa. Vervoerregio Amsterdam en gemeente Zaanstad) een nieuwe methode toe om de omgeving te betrekken. U bent één van de belanghebbenden in deze omgeving. We zijn benieuwd wat u vindt van de manier waarop u wordt betrokken bij dit project. Wilt u daarom deze enquête invullen?

Deze fase is gewerkt aan twee alternatieve oplossingsrichtingen. In januari is een informatiebijeenkomst georganiseerd om u te informeren over de stand van zaken van dat moment. Op 19 oktober zijn in een digitale informatiebijeenkomst de alternatieven gepresenteerd. Daarnaast heeft een focusgroep, bestaande uit omwonenden en ondernemers uit de buurt, meegedacht tijdens dit traject.

Voor meer informatie over het project, kijk op guisweg.zaanstad.nl.
Vertrouwelijkheid
Wij behandelen uw gegevens conform de AVG richtlijnen. Uw antwoorden worden anoniem verwerkt door onafhankelijk adviesbureau SWECO, die de evaluatie uitvoert.

Het invullen van de enquête duurt ongeveer 10 minuten. Tussentijds opslaan is niet mogelijk.

Alvast heel erg bedankt voor uw medewerking!

Mede namens de projectpartners,
projectteam Planstudie Guisweg
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy