Pupillenochtend 22 juni 2019
Beste bambini's, pupillen en ouders,

Op zaterdag 22 juni zal de pupillenochtend plaatsvinden bij AV'40. Een ochtend vol spelletjes en gezelligheid. Het thema van dit jaar is ‘Circus’. Heb je een leuke outfit die hierbij past? Doe deze dan vooral aan! De activiteit gaat van start om 9.45 uur en eindigt om 12.15 uur.

De kosten voor deze ochtend bedragen €4,- per persoon. Dit bedrag kan worden gestort op IBAN-nummer NL86 INGB 0681 9149 71 t.n.v. R.R van der Wal. Zorg ervoor dat de naam van de pupil(len) die meedoen, vermeld staan bij de overboeking! Helaas is het niet meer mogelijk om contant te betalen.

Meld je dus snel aan door middel van het invullen van dit formulier en wanneer wij het inschrijfgeld op onze rekening hebben ontvangen is je inschrijving definitief. Je kunt je aanmelden t/m zondag 16 juni.

Tot 22 juni!

Groetjes,
AXIE

Let op: De reguliere training komt te vervallen.

Voornaam *
Your answer
Achternaam *
Your answer
Geboortedatum *
MM
/
DD
/
YYYY
Geslacht *
Categorie *
Allergie/Dieetwensen
Your answer
Telefoonnummer ouder 1 *
Your answer
Telefoonnummer ouder 2
Your answer
E-mailadres *
Your answer
Ik geef AXIE toestemming om tijdens het evenement foto’s en/of video’s van mijn kind te maken en deze te plaatsen op Facebook, Instagram en de website van AV’40. Hierbij wordt de privacyverklaring van AV’40 gevolgd, zie hiervoor https://www.av40.nl/?page=Privacyverklaring *
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of AV 40. Report Abuse - Terms of Service