Formulari de comanda
Ara que ja estem a l'estiu, el nostre Club Excursionista Esparreguera posa a disposició de tots els seus socis i seguidors una samarreta tècnica de tirants de la marca Tuga, amb un disseny especial pel nostre Club.

El preu, reduït per a socis, de la samarreta és de 25,00 €. Pels no socis, el preu de la samarreta és de 30,00 €, i no hi ha limitació en el nombre de samarretes a adquirir.

Podeu demanar que us la enviem al vostre domicili, per correu certificat, amb un cost de 5,00 € per comanda. També posem a la vostra disposició, per a la recollida, en horari de 09:30 a 13:30 i de 17:30 a 20:00 hores, l'establiment JM Moda, al carrer Hospital 15, a Esparreguera, telèfon 937 70 93 43

LES RESERVES SÓN INDIVIDUALS, PER UNA ÚNICA SAMARRETA. Si voleu demanar més d'una, si us plau envieu un altre formulari. El pagament a efectuar serà pel total de les reserves a nom d'una mateixa persona. Conforme les anem rebent, contactarem amb vosaltres amb un missatge de WhatsApp per a confirmar que la reserva hagi estat ben efectuada i concretar el pagament de la mateixa.

La samarreta, amb teixit AIR COOL, ofereix una alta velocitat d’evacuació de la suor, la seva tecnologia de fabricació produeix una gran eficiència. En la construcció d’aquest teixit hi ha la clau perquè els usuaris es vegin afavorits per obtenir un rendiment superior: les proves demostren que si els músculs es mantenen a la temperatura adequada, s’incrementa el rendiment i es retarda l’aparició de fatiga.

Podeu triar entre model d'home i de dona. Si us plau, comproveu els quadres adjunts per una bona tria de la talla que adquiriu: al ser una comanda personalitzada, no podem fer cap canvi un cop lliurada la comanda.
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
Nom i cognoms *
DNI / NIE *
Número de mòbil *
Adreça *
Població *
Ets soci? *
Si ets soci, número de soci:
Com vols rebre la teva samarreta? *
Next
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy