VEZC Donateursvliegen open dag
Het RESERVEREN voor het donateursvliegen op de open dag op zondag 3 september 2017 is gesloten. Misschien is er nog capaciteit, en u bent altijd zéér welkom op onze open dag!!

Er is geen garantie meer voor voldoende startcapaciteit op de open dag om te reserveren. Afhankelijk van uw bezoekmoment en de drukte zijn er misschien nog mogelijkheden om mee te vliegen. Kom vooral langs op de Groote Heide en bij de Venlo Eindhoven ZweefvliegClub om te kijken hoe het zweefvliegen in z'n werk gaat, om de vliegtuigen te bekijken bij de hangar of om, bij voldoende capaciteit, alsnog mee te vliegen. Voor meer info over het meevliegen, zie hieronder.

Tot op de open dag: zondag 3 september!

-- originele informatie hieronder --

Op zondag 3 september 2017 is de open dag van de Venlo Eindhoven ZweefvliegClub. Op de open dag is iedereen welkom van 10 tot 17 uur bij de zweefvliegclub in Venlo om te komen kijken hoe het zweefvliegen in z'n werk gaat.

Schrijf je in via dit formulier om als passagier mee te vliegen op de open dag!

Voor een donateursvlucht geldt een donatie van €30,-, contant en bij voorkeur gepast betalen voor de vlucht. 24 uur van te voren ontvang je een mail of de vliegdag doorgaat in verband met het weer. Er wordt een 'Go' of 'No-go' afgegeven. Houd rekening met de maximale lengte en het maximale gewicht voor passagiers: 1,95 m en 105 kg.

This content is neither created nor endorsed by Google.