Aanvraagformulier Rock Werchter 2018
Gelieve uw aanvraag te doen voor 13 juni 2018!

Beste,

Het is helaas niet meer mogelijk om een aanvraag te doen voor de faciliteiten voor bezoekers met een handicap op Rock Werchter.

Om naar de parking voor personen met een handicap te rijden, dien je in het bezit te zijn van een specifiek doorlaatbewijs dat verstuurd moet worden met de post. Alle voorbehouden parkeerplaatsen op de ADL-parking zijn volzet dus we kunnen geen plaats meer voor je reserveren. Ook op vertoon van de blauwe parkeerkaart of een medisch attest zal je dus niet tot aan de voorbehouden plaatsen geraken.

Om gebruik te maken van de andere faciliteiten (zoals alternatieve ingang, toelating voor een klapstoel +50cm, rolstoelpodium,…) kan je je steeds aanmelden aan de alternatieve ingang voor mensen met een handicap. Die bevindt zich rechts van de gewone ingang. Er wordt dan ter plaatse gekeken wat nog mogelijk is. Indien je geen zichtbare handicap hebt, breng dan een kopie mee van een medisch attest.

Een klapstoeltje zonder rugleuning en tot 50cm hoogte kan je mee binnen nemen via de reguliere hoofdingang zonder voorafgaande toelating.

Wil je volgend jaar zeker zijn van de mogelijkheid om gebruik te maken van de faciliteiten? Doe dan tijdig je aanvraag.

Voor zij die pas recent een beperking hebben opgelopen: we kunnen momenteel geen oplossingen meer bieden, hoe graag we dat ook zouden willen. Het is nl. niet meer mogelijk nog tijdig de nodige doorlaatbewijzen te regelen.

Bedankt voor je begrip.

logo Rock Werchter 2018
Ik geef Inter de toestemming om mijn gegevens tot 2 maanden na het evenement bij te houden. Inter mag mij contacteren in die periode. *
Persoonsgegevens
Familienaam persoon met een handicap *
Your answer
Voornaam persoon met een handicap *
Your answer
Contactpersoon
Enkel invullen indien de persoon met een handicap niet zelf de contactpersoon is. Geef hieronder dan ook de contactgegevens van de contactpersoon.
Your answer
E-mailadres *
Your answer
Gsm-nummer *
Your answer
Straatnaam *
Your answer
Huisnummer *
Your answer
Bus
Your answer
Postcode *
Your answer
Gemeente *
Your answer
Land
Enkel noodzakelijk indien geen adres in België
Your answer
Aard van de beperking *
Ook mensen met een tijdelijke beperking kunnen gebruik maken van de faciliteiten. Omschrijf deze duidelijk bij 'Anders'.
Required
Faciliteiten voor mensen met een handicap
Op basis van uw beperking wordt door Inter beslist van welke faciliteiten u gebruik kan maken. U krijgt hiervan een bevestiging na ontvangst van uw bewijs van handicap (meer info over welk bewijs Inter dient te ontvangen, wordt beschreven in het bevestigingsbericht dat u ontvangt na het verzenden van dit formulier).

Opgelet: SPECIFIEKE TICKETS AAN TE KOPEN VOOR GEBRUIK VAN DE ADL-CAMPING!

Komt u met de wagen naar het festival? *
!!!! Opgelet: er zijn geen voorbehouden parkeerplaatsen meer ter beschikking. Er is een specifiek doorlaatbewijs nodig om gebruik te kunnen maken van de voorbehouden parking of Kiss&Ride zone. Dit moet op voorhand aangevraagd worden. Zonder geldig doorlaatbewijs zal je de parking of Kiss&Ride niet kunnen bereiken.
Blijft u kamperen op de camping voor personen met een beperking (ADL-camping)? Zo ja, met hoeveel personen (inclusief uzelf)? Opgelet: specifieke tickets noodzakelijk! *
Opgelet: voor gebruik van de ADL-camping zijn specifieke campingtickets nodig. Mobilhomes/campers worden niet toegelaten en het is verboden om in het voertuig zelf te overnachten. Per persoon met een handicap kunnen max. 4 vrienden mee op de voorbehouden camping.Bestel bij je reservatie van je tickets voor de ADL-camping meteen het juiste aantal! De tickets voor de ADL-camping dienen op naam te staan van de persoon met de beperking (en niet van 1 van de begeleiders).
Hebt u omwille van uw beperking meer plaats nodig, gelieve dan hieronder te omschrijven waarom dit zo is.
We hebben slechts een beperkte oppervlakte ter beschikking dus vragen iedereen niet meer plaats in te nemen dan nodig (in een 2-persoonstent moeten dus bv.ook 2 personen overnachten). Wie meer plaats nodig heeft omwille van zijn/haar handicap, kan dat hieronder aangeven.
Your answer
Hebt u om medische redenen elektriciteit nodig op de camping? *
Indien wel, dan dient u zelf een voldoende lange verlengkabel mee te brengen.
Indien u elektriciteit nodig hebt op de camping, leg dan hier uit waarom. *
Indien u geen elektriciteit nodig hebt, schrijft u 'nvt' (niet van toepassing). Er wordt enkel elektriciteit voorzien tot aan de tent indien dit omwille van de beperking noodzakelijk is (bv. slaapapneu of andere elektrische toestellen). Elektrische rolstoelen kunnen opgeladen worden in de verzorgingstent waar een oplaadpunt voorzien is (dus in dat geval geen stroom tot aan de tent mogelijk).
Your answer
Heeft u medicatie bij die koud bewaard moet worden? *
Indien enkel medicatie dient koud gelegd te worden en geen overige faciliteiten nodig zijn op de ADL-camping, verwijzen wij u door naar camping Hive (waar de medicatie koud bewaard kan blijven bij de EHBO-post die voorzien is). In dit geval kan u geen gebruik maken van de ADL-camping.
Heeft u assistentie nodig van onze Inter-vrijwilligers tijdens het festival? *
Required
Wenst u gebruik te maken van de alternatieve ingang voor mensen met een handicap? *
Max. 1 begeleider mag u hierlangs vergezellen. Zo hoeft u niet in de massa aan te schuiven en geraakt u vlot binnen en buiten het festivalterrein.
Is het voor u noodzakelijk dat u toegang heeft tot de rolstoelpodia op de festivalweide? *
Er mag max. 1 begeleider met u mee op het platform, rolstoelgebruikers krijgen voorrang.
Is het noodzakelijk dat u een klapstoel mee op het terrein mag nemen om te kunnen rusten? *
Mensen die slecht te been zijn mogen uitzonderlijk zelf een klapstoel meebrengen (aanvraag op voorhand is verplicht). Klapstoelen tot 50 cm. (zonder rugleuning) worden sowieso toegelaten. Hiervoor is geen aanvraag nodig.
Is het noodzakelijk eigen drank of voeding mee te nemen op de festivalweide omwille van medische redenen of gezondheidsproblemen? *
Hiervoor dient dan ook een specifiek medisch attest doorgestuurd te worden waarop vermeld staat om welke reden u eigen voeding/drank dient mee te nemen.
Wenst u gebruik te maken van de ringleiding op het festival? *
Een ringleiding is bedoeld voor mensen met een hoorapparaat en zorgt ervoor dat alle storende omgevingsgeluiden worden weggefilterd. Zo kan je optimaal van een optreden genieten.
Op welke dagen komt u naar het festival? *
De ADL-camping/parking gaat pas open op donderdagochtend 8u00. Het is niet nodig/mogelijk eerder te arriveren. Uw plaats is gereserveerd. De ADL-camping/parking sluit op maandag 12u00. Tegen die tijd moet iedereen het kampeerterrein verlaten hebben.
Required
Als er relevante zaken zijn die nog niet aan bod zijn gekomen in de vragenlijst, dan kan u die hieronder kwijt. *
Your answer
Ik begrijp dat mijn aanvraag pas definitief is na het doorsturen van een kopie van de blauwe parkeerkaart, van mijn European Disability Card of een medisch bewijs én na het ontvangen van een goedkeuring per mail. *
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Toegankelijk Vlaanderen. Report Abuse - Terms of Service