Climbing for Life - Passo dello Stelvio editie 2019
Van 13 tot 15 juni 2019 is het zover! Dan trekken we samen met onze Volvo Ambassadeurs naar Bormio voor Climbing for Life - Passo Dello Stelvio.

Bormio is een sfeervol Italiaanse bergstadje en biedt naast de Stelvio nog tal van te ontdekken cols aan. Wat denk je van de Passo Gavia, de Passo Mortirolo, Laghi di Cancano, Bormio 2000 of Passo Foscagno? Eén voor één prachtige beklimmingen die niet op je palmares kunnen ontbreken! Bormio verwelkomt ons op donderdag 13 juni in hun Stelvio Village. Die dag stellen ze een aantal opwarmertjes voor die we vrij mogen beklimmen. Voor de fietsers die rustig willen opbouwen zijn o.a. Laghi di Cancao of Bormio 2000 echte aanraders. De die hards kunnen zich uitleven op de Mortirolo. Op vrijdag kan je kiezen tussen 3 toertochten over de mooiste cols van de streek : 50 km, 88 km of 102 km met Passo Gavia, Bormio 2000 en/of Forte di Oga op het programma. De ideale opwarmer voor het echte werk op zaterdag!

Zaterdag 15 juni heb je naar goede gewoonte de keuze tussen de beklimming van de Stelvio of de Granfondo 'Il Pirata', met de Passo Mortirolo (via Grosio), Passo Gavia en de Passo Dello Stelvio als pittige afsluiter! We worden hierna vervolgens beloond met een heerlijke pasta en spetterende afterparty! Dit alles doen we niet voor niets! 'Climbing for Life - Passo Dello Stelvio' zet zich in voor het goede doel; meer bepaald voor de Diabetes Liga.

Ben je er klaar voor? Inschrijven kan vanaf nu!

Link naar website Climbing for Life - Passo dello Stelvio editie 2019 : http://www.sport.be/climbingforlife/passodellostelvio/nl/

Naam : *
Your answer
Voornaam : *
Your answer
Personeelsnummer : *
Your answer
Geslacht : *
Geboortedatum : *
MM
/
DD
/
YYYY
Nationaliteit : *
Your answer
Adres + huisnummer : *
Your answer
Postcode : *
Your answer
Gemeente / Stad : *
Your answer
Telefoonnummer : *
Your answer
Noodnummer : *
Your answer
E-mail adres : *
Your answer
Maat wielertrui & T-shirt *
Deelname Passi di Bormio vrijdag 14 juni : *
Deelname Il Pirata of Passo dello Stelvio zaterdag 15 juni : *
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms